TýDENNí HOROSKOP OD 24. DO 30. čERVNA 2024: BERANY ZASKOčí NEčEKANé VýDAJE, VáHY čEKá O VíKENDU CHAOS

Je tu nový týden a spolu s ním i nové energie, které vás mohou ve vašich záměrech podpořit nebo naopak přibrzdit. Slunce vstoupilo do vodního a velmi emocionálního znamení Raka, pro něhož je rodina a zázemí na prvním místě. Právě tato charakteristika se promítne do života i ostatních znamení zodiaku. Co dalšího čeká v tomto týdnu právě na vás? Nahlédněte do našeho týdenního horoskopu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento týden vás bude svojí energií pohánět vaše planeta Mars, takže vám všechno půjde jako po másle. Zaměřte se na kariéru a trochu přitlačte tam, do čeho se vám nechce. Od středy by se vaše snaha mohla zúročit. Klíčová bude spolupráce, proto rozvíjejte dobré vztahy s kolegy. Pozor, aby vás ale nevyčerpal stres, nechte si trochu energie v rezervě a hlavně také odpočívejte. V oblasti financí si trochu zrekapitulujte svůj rozpočet, mohou se totiž objevit nečekané výdaje, které by vás mohly nepříjemně zaskočit.

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Slunce v konjunkci s vaším znamením na začátku týdne posiluje vaše komunikační schopnosti, což je vynikající příležitost pro jednání a důležité diskuse. Finanční vyhlídky jsou dobré, zejména uprostřed týdne, kdy je vhodná doba na investování. Vyvarujte se ale impulzivních rozhodnutí. Zamyslete se nad dlouhodobými cíli a podnikejte k nim malé kroky. Vaše vrozená praktičnost a trpělivost vám dobře poslouží a provede vás jakýmikoliv turbulencemi.

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci čekejte vlny kreativity a energie. Je optimální čas pustit se do nových projektů nebo vnést nové nápady do těch stávajících. Vaší silnou stránkou je komunikace, proto neváhejte a navazujte nové kontakty, které vám mohou být v budoucnu prospěšné. Neměli byste zanedbávat zdraví, důležité je věnovat se pravidelně nějakým fyzickým aktivitám. V závěru týdne očekávejte povzbudivé zprávy nebo malý úspěch v profesním životě. Zůstaňte otevření a zvídaví. Tyto vlastnosti vás dovedou k nečekaným příležitostem a příjemným překvapením.

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem.

Mohlo by se vám líbit

Velký horoskop na léto 2024: Blíženci, pozor na nevyžádané rady, Lvy čekají životní změny

Letošní astronomické léto 2024 začne už 20. června, přesně ve 22 hodin a 51 minut, kdy vstoupí Slunce do znamení Raka. Pro mnoho lidí odstartuje nejkrásnější období roku, plné výletů, zážitků, dovolených a poznávání. Zajímá vás, jaké léto na vás čeká podle horoskopu? Nahlédněte s námi do naší předpovědi, ať máte menší náskok.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nebeské vlivy zvýrazňují období, kdy se budete cítit více v souladu se svým vnitřním já a emocemi. Je to vynikající doba pro introspekci a řešení všech nevyřešených problémů, které se vlekly. V oblasti kariéry přináší začátek týdne jasnost a soustředění. Využijte toho k plánování a vytváření strategií pro nadcházející projekty. Finanční záležitosti zaznamenávají pozitivní obrat, ale doporučuje se opatrnost před impulzivním utrácením. Vašemu zdraví prospěje holistický přístup. Pro udržení duševní rovnováhy vám prospěje meditace nebo jóga.

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Planetární konjunkce tento týden podporují odvážné činy, zejména v profesním životě, kde budou uznány a odměněny vaše vůdčí schopnosti. Využijte této chvíle k tomu, abyste prosadili své plány nebo nápady, které jste si připravili. Dávejte si však pozor na to, abyste někomu nešlápli na kuří oko. Vyvažujte asertivitu s diplomacií, abyste si udrželi harmonii ve vztazích. Co se týče zdraví, dejte si pozor na drobná zranění, která by mohla být způsobena vaší neopatrností. V polovině týdne se můžete setkat s menšími problémy, které vyžadují trpělivost a jemnost. 

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nebeské energie vás nyní vybízejí k uspořádání a stanovení priorit. V pondělí vás Měsíc ve Střelci přiměje k úklidu a celkové reorganizaci vašeho životního prostoru. Když se pak v úterý 25. června Mars přesune do znamení Vah, přijde šance na vylepšení finanční situace. V polovině týdne se stává klíčovou komunikace. Venuše ve znamení Blíženců se 27. června potkává s vaší vládnoucí planetou Merkurem, což posílí spolupráci s ostatními. Využijte této konstelace pro sebe a prosaďte své záměry. 

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Mohlo by se vám líbit

Vaše šťastné číslo podle znamení zvěrokruhu: Pomůže vám při plánování investic i schůzek

Možná jste se už někdy zamýšleli nad tím, jaké číslo vám může přinést štěstí. Věděli jste, že odpověď můžete najít i ve vašem znamení zvěrokruhu? Zjistěte, jaké je vaše šťastné číslo a jak ho využít ve svém životě, aby vám přineslo co nejvíce pozitivní energie.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tento týden je pro vás znamení rovnováhy a harmonie. Na začátku týdne se Luna nachází ve Střelci a posiluje vaše sociální vazby. Je to příznivá doba pro setkání všeho druhu a navazování kontaktů, díky kterým byste mohli získat zajímavé příležitosti. V úterý 25. června přechází Mars do vašeho znamení, čímž posiluje vaše sebevědomí a elán. Je to vynikající doba k zahájení nových projektů nebo k účinnému prosazování vašich potřeb. O víkendu může Neptun v Rybách. způsobit menší chaos v každodenní rutině. Dvakrát si raději zkontrolujte detaily, abyste se vyhnuli chybám. 

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tento týden obrací vaši pozornost k finančním záležitostem a nabádá k uvážlivým rozhodnutím. Když Mars 25. června vstoupí do znamení Vah, podnítí vás k uvolnění starých vzorců a vy začnete důležité věci dělat jinak a s větším ohledem na sebe sama. Průchod Slunce znamením Raka podpoří nejen váš intelekt a zájem o filozofická témata, ale také cestování či duchovní bádání. Zamyslete se také nad tím, jaké činnosti vám dělají radost a věnujte se jim na maximum. Energie tohoto týdne obecně podporuje hluboký osobní růst a hlubší porozumění, což vytváří předpoklady pro budoucí úspěch. 

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento týden vás, milí Střelci, čeká dobrodružná jízda. Poděkovat můžete Jupiteru, který posiluje vaši nespoutanost a dobrodružnou povahu. Pocítíte touhu objevovat a překračovat hranice. Vesmír vás povzbuzuje k odvážným krokům vpřed a zároveň vás drží nohama na zemi. Pokud jde o finance, Saturn radí opatrnost. Pokud nemusíte, neutrácejte a už vůbec neřešte finanční smlouvy či pojištění a podobně. Ve zdravotní oblasti dbejte na ochranu před sluncem, vaše kůže nyní může být náchylnější.

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

 
Mohlo by se vám líbit

Jak konečně vyhrát v loterii: Vezměte si na pomoc numerologii a sázejte na jistotu

Loterie může být symbolem naděje na finanční nezávislost a splnění snů. A jelikož je pravděpodobnost výhry často mizivá, někteří lidé se přiklánějí k alternativním metodám, jako je numerologie, aby zvýšili své šance. Víte, jak čísla využít ve svůj prospěch?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tento týden můžete využít své vnitřní síly a zaměřit se na budování bezpečných základů. K tomu je ale potřeba ujasnit si, co vlastně chcete. Saturn ve vašem znamení klade důraz na disciplínu a tvrdou práci. Pravděpodobně zaznamenáte pokrok v projektech, které už se dlouho táhnou a pořád bylo složité je dokončit. Vliv Měsíce naznačuje, že je třeba věnovat pozornost citové pohodě a nepřetěžovat se povinnostmi. Od každodenního tlaku vám pomůže čas strávený v přítomnosti lidí, kteří vám dodávají energii a radost do života

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vliv Uranu naznačuje nečekané změny, proto buďte flexibilní a připravení se přizpůsobit, ať už půjde o profesní či osobní život. V profesní oblasti vám každopádně prospěje, když se nebudete držet zpátky a bude o vás slyšet. Přicházejte s nápady a kreativními řešeními, vaši nadřízení to ocení, i když možná ne hned. Pokud jste si ještě neujasnili, kam se vydáte na dovolenou, je ideální doba vybrat si nejen termín, ale i místo. Postavení planet totiž přeje cestování a objevování všeho nového. Po zdravotní stránce se budete cítit dobře a uvolněně. 

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem. 

Zajímá vás, jak prožijete letošní prázdniny? Prostudujte si náš Velký horoskop na léto 2024.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Máte plnou hlavu snů, ale snažte se více zůstat a zakotvit se v realitě. Situaci vám moc neulehčuje Neptun, který vás podporuje ve vašich tvůrčích a uměleckých projektech, jež vyžadují zapojení fantazie a kreativity. Na obzoru se rýsuje nová pracovní nabídka, která by mohla změnit směr vašeho působení. Dejte v tomto smyslu na svoji intuici. Blahodárně na vás bude působit pobyt v přírodě. Relaxujte, koupejte se, věnujte se sportovním aktivitám poblíž vody, nabije vás to pozitivní duševní i fyzickou energií

Co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, se dozvíte v galerii pod článkem.  

Související články

2024-06-22T04:07:13Z dg43tfdfdgfd