TATíNKOVé PODLE ZVěROKRUHU: VODNářI NECHáVAJí DěTEM VOLNOST, PRO RAKY JE RODINA VšíM

Plánujete dítě a řešíte, jakými budete rodiči? Určitě dobrými. Svůj vliv na to však bude mít i to, v jakém jste se narodili znamení. Speciální horoskop tu máme tentokrát pro všechny současné i budoucí tatínky při příležitosti Dne otců.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tatínci Vodnáři pro své děti udělají vše. Jsou však také poměrně přísní. Dětem nechávají volnost, ale zároveň od nich vyžadují náležité výsledky. Rohlíkem je neopijete. Také kladou velký důraz na vzdělání. To však proto, aby dětem zajistili ideální budoucnost. Alespoň v jejich očích.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Na svých dětech Ryby nikdy nevidí chyby. Tatínci je nadevše milují a snesli by jim modré z nebe. Pozor však na opičí lásku. Ve svých otcích mají děti bezmeznou podporu. Jsou to ti, kteří si doma vystaví i jejich diplom za účast ve sběru papíru.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani bývají velmi autoritativní. Myslí to však dobře. Chtějí ze svých dětí vychovat silné jedince, kteří nebudou mít problém protlouci se životem. Tatínci však vědí, že vše má své hranice, a když se dětem něco nepovede, jsou tu a čekají s otevřenou náručí.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Tatínci Býci jsou prostě pohodáři. Na rozdíl od mnohých jim tolik nesejde na úspěchu a to předávají svým dětem. Hlavní je být nad věcí. U dětí chtějí, aby si uměly poradit a měly praktické znalosti o životě. Rádi se s nimi dělí o své vášně a dopřávají jim.

Velký gurmánský horoskop: Vodnáři rádi netradiční pokrmy, Lvi požadují okázalé chutě

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pro děti bývají tatínci Blíženci často vzorem, a to pro svoji rozevlátou povahu. Neberou je jako autoritu, ale spíše kamaráda, kterému se mohou se vším svěřit, a vědí, že jim nic nevyčte. Bývají to citliví jedinci, kteří děti učí, že se za své pocity nemusí stydět.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci vedou děti k úspěchu tak, aby na ně oni, ale i ony samy na sebe, mohli být pyšní. Tatínci své děti bezmezně milují a chtějí, aby se měli v budoucím životě dobře. Svou rodinu se snaží plně zabezpečit a ochránit před všemi negativními vlivy a hrozbami.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tatínci Lvi chtějí, aby jejich rodina byla dokonalá, tak jako oni sami. Ačkoli se do dětí hned tak neženou, když už je mají, sžírá je strach, že by se jim něco mohlo stát a Lev by o svou smečku mohl přijít. Zásadní je pro ně také finanční zajištění, v rámci čehož je otec Lev schopen trávit v práci dlouhé hodiny navíc.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

S tatínky Pannami to mají děti těžké. Často po nich chtějí takřka nemožné, protože sami jsou puntičkáři zvyklí odvádět skvělý výkon. Zároveň nepatří mezi chrliče emocí a neumějí se s dětmi pomazlit. Pochopit bouřlivý svět jejich potomků je pro ně složité.

Velký červnový horoskop lásky: Kozorohové budou vášniví, Střelci flámovat

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy nesnášejí hádky a křik obecně. Proto tatínkům dělá trochu problém ustát to s malým dítětem. Když však trochu povyroste a je připraveno s ním debatovat, je k nezaplacení. Rád předává své znalosti a učí děti všemu možnému.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tatínci Štíři nejsou zrovna ideálním vzorem otce. Jeho dětem se zdá, že je odsunuje na druhou kolej. Není tomu však tak. Jen neumí projevovat city. Svým dětem nechává svobodu, protože si myslí, že to je do života naučí nejvíc.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pro děti jsou tatínci Střelci hrdinové. Ačkoli se tito zrozenci do dětí nehrnou, když už je mají, chtějí jim dopřát vše, co mají oni. Je pro ně automatické, že je už od raného věku berou skoro všude s sebou a berou je jako sobě rovné jedince. Tím svým dětem opravdu imponují.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud chcete muže na celý život, pořiďte si Kozoroha. Tito zrozenci se narodili pro to být rodiči. Tatínkové své děti opravdu milují a chtějí jim být těmi nejlepšími rodiči. Zároveň je ovšem nerozmazlují. Chtějí z nich vychovat schopné jedince.

Speciální dovednost každého tatínka se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-06-15T16:30:18Z dg43tfdfdgfd