TAMARA (28): PO OTEVřENí DVEří DO KOUPELNY SE MI MůJ PARTNER ZNECHUTIL, NEZAPOMENU, CO VYVáDěL S MýMI KALHOTKAMI

Tamara po několikaměsíční známosti začala bydlet s partnerem Richardem.  Jednou se nečekaně vrátila z práce dříve, otevřela dveře do koupelny a nevěřícně zírala na Richarda, který byl evidentně fetišista.

Toho rána jsem odcházela do práce a necítila jsem se dobře. Bylo mi divně od žaludku. Obávala jsem se, že se mi během dne rozjede migréna.

Simona (34): Už od dětství mám neodolatelnou touhu něco štípnout. Jsem kleptomanka, ale se svou „úchylkou“ si umím poradit

Okamžik, který mi změnil život

Richard, který pracoval na směny, ještě tvrdě spal. Seznámili jsme se spolu na internetu. Při první schůzce mi lichotil, že mi krásně voní vlasy. Byl mezi námi pětiletý věkový rozdíl, oba bezdětní, a tak vztah nabral rychlé obrátky. Několikrát jsme se sešli na kávě či večeři, shodli jsme se, že je nám spolu dobře, a tak jsme začali jezdit na společné víkendy. Vlastně si vybavuji, že se Richard rád utíral po koupeli do mého použitého ručníku.

Nejvíc miloval mě po příchodu z celodenní túry svalit na postel a udělat mě rukou. Přitom mi pusou vzrušoval prsa. Po mém orgasmu mi řekl, ať se jdu vykoupat a on že za mnou dorazí. Vždy jsem hned po příchodu na hotel namítala: "Ríšo, jsem zpocená, smrdím sama sobě. Jdeme nejdříve do sprchy." Jenže Richard mi vždy smyslně šeptal do ucha, že zbožňuje mou vůni a že ho velmi vzrušuji.

Vítek (31): Přítelkyně trpí vzácnou úchylkou. Kvůli ní nejsme při milování nikdy sami

Vše nemusí být tak, jak se zdá

Začali jsme s Richardem po několika měsících bydlet. A bylo nám spolu hezky. Richard se aktivně podílel na domácích pracích. Hned po sestěhování prohlásil, že starost o špinavé prádlo je na něm. Já budu nakupovat a uklízet. On prát, převlékat ložní prádlo a vařit. Vnímala jsem to pozitivně. Měli jsme hodně času na zábavu.

Toho dne se mi migréna opravdu po obědě rozjela, a tak jsem si vzala půl dne dovolené. Z posledních sil jsem došla domů. To už mi bylo intenzivně zle od žaludku a měla jsem pocit, že mi praskne hlava. Těšila jsem se na postel, ticho a tmu. Pomalu jsem otevřela dveře od bytu a vešla dovnitř. Zvedl se mi žaludek a já rychle utíkala do koupelny. Byla nejblíže. Nevím, zda jsem se pozvracela z toho, co jsem viděla nebo kvůli migréně.

Jindřich (51): Musím si časem najít milenku. I když jediná žena, po které toužím, je moje manželka

Každý má prý svou drobnou úchylku

Po otevření dveří jsem spatřila, jak Richard leží ve vaně s horkou vodou. Na hlavě měl nasazené moje špinavé kalhotky. Měl je tak, aby pokrývaly jeho obličej. A u toho masturboval. Hodila jsem šavli do umyvadla. A utekla do ložnice, kde jsem padla na postel a snažila se přežít. Neměla jsem sílu o ničem mluvit, ani poslouchat nějaké vysvětlování. Druhý den mi Richard řekl, že je fetišista. Vzrušuje ho živočišná vůně. Moje vůně.

A najednou mi začalo vše do sebe zapadat. Sex po túře, praní špinavého prádla, lízání podpaží při milování a jiné nechutnosti. Vztah jsem s Richardem ukončila a hned o víkendu se odstěhovala. Ve vztahu jsem dál pokračovat nemohla. Do smrti budu vidět Richarda, jak líže a čichá k mým použitým kalhotkám naraženým přes obličej. Richardova záliba je neškodná, ale já ji nezvládnu akceptovat.

Další příběhy ze života →

Pavlína (40): Tajně toužím po únosu a zneužití neznámými muži. Terapeut mi naznačil, v čem může být problém

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-15T17:23:41Z dg43tfdfdgfd