PřICHáZí NOVOLUNí VE ZNAMENí RAKA. JE TO PříLEžITOST POSíLIT RODINNé VAZBY A DOPřáT SI POHODLí

První letní novoluní proběhne v sobotu 6. července krátce po půlnoci. Tentokrát bude pod vlivem vodního Raka, který je velmi emotivním znamením. Ke svému životu více než kdo jiný potřebuje stabilní a harmonické zázemí. Hlavními tématy dní kolem novoluní tedy bude rodina a vztahy, ale i bydlení a zdraví. Jak nás energie tohoto astrologického jevu ovlivní?

Nyní je vhodná chvíle se zastavit a trochu bilancovat. Co přinesla první polovina roku? Co se nám povedlo a co naopak chceme přetvořit a změnit k lepšímu? Jaké kroky můžete udělat právě teď ke splnění vašich vizí? Dost možná přijdete na to, že některé věci pro vás nakonec nejsou tak důležité, že byste jim chtěli věnovat pozornost a energii. Na druhou stranu novoluní nabízí příležitost zbavit se všech věcí, o kterých víme, že jsou naší „achillovou patou“ a že nás brzdí nebo vnášejí do našeho života určitý neklid.

Proměnlivé emoce a napětí kolem novoluní v Raku

Někdo může cítit poměrně silné napětí a emocionální nestabilitu, zejména pokud není v souladu sám se sebou. Pocítí to lidé, kteří se snaží dělat něco jen kvůli ostatním a zapomínají na sebe. Novoluní v Raku nás upozorňuje, že je potřeba vrátit se nejprve ke kořenům, do našeho vlastního nitra. Teprve až si uvědomíme, co je pro nás skutečně důležité a kam směřujeme, můžeme se zabývat ostatními, aniž by nás to ochuzovali o energii. Dny kolem novoluní bývají proměnlivé a vedou nás k hlubokému vnitřnímu životu a bohaté představivosti.

Mohlo by se vám líbit

Čeká vás šťastné léto? Těmto 3 znamením hvězdy slibují parádní prázdniny

Léto samo o sobě je radostným obdobím dovolených, koupání, grilovaček a posezení venku, ať už na zahradě, v letním kině či na výletech v přírodě. Najděte si čas na to, co máte rádi, odpočívejte, užívejte si slunečné dny, ať máte po prázdninách na co vzpomínat. Koho dle hvězdných konstelací čeká mimořádně nezapomenutelné léto? Na co těšit se mají především tři znamení zvěrokruhu.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Vodní znamení Raka

Čtvrté znamení zvěrokruhu patří k těm nejcitlivějším. Vládne mu Měsíc, který mu dodává i poměrně silnou intuici. Raci mají velké pečovatelské a ochranitelské sklony a hluboce spojeni se svou rodinou a lidmi, které miluje. Zázemí a domov pro něj budou vždy na prvním místě. Na druhou stranu mívají tendenci žárlit a manipulovat, bývají vztahovační a sobečtí. 

Mohlo by se vám líbit

Životní číslo 2: Co podle numerologie znamená pro váš milostný život, kariéru a zdraví

V numerologii má každé číslo co říct. Jedna taková hodnota, číslo životní cesty, se často používá jako referenční bod k určení cesty člověka a předpovídání budoucnosti. Zde je vše, co potřebujete vědět o životní cestě číslo 2 a o tom, jak ovlivňuje vaši kariéru a vztahy.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Na co se během červencového novoluní zaměřit

Energie novoluní v Raku se budou nejvíce dotýkat oblasti zázemí, domova a rodiny. Proto je vhodné využít ji pro zvelebení rodinného krbu a posílení vazeb s partnerem, ale i ostatními členy rodiny, případně s blízkými přáteli. Pokud cítíte, že je potřeba někde něco vysvětlit, omluvit se nebo naopak máte pocit, že by to samé měl někdo udělat směrem k vám, nebojte se téma otevřít. Tyto dny jsou také vhodným časem pro terapie a emocionální léčení, kde si můžeme vyléčit stará zranění a křivdy. Pokud se vám nechce na terapii, využijte sílu myšlenek a vypište je do deníku, nebo je nechejte odejít prostřednictvím meditace.

Čtěte také: Velká tarotová předpověď na měsíc červenec: Zjistěte, co vám předpovídají karty v lásce, zdraví a financích

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?
Číst více

Důležitý je během novoluní úklid nejen doma

Novoluní vychází na sobotu, kdy se v mnoha rodinách uklízí. Energie novoluní vytváří ideální příležitost, jak vytvořit z vašeho domova skutečně útulné místo, kde se každý člen rodiny bude cítit dobře. Zaměřte se tentokrát i na místa v bytě či domě, do kterých se vám vůbec nechce. Potřebujete vytřídit oblečení, staré knihy, nebo plné šuplíky věcí, co nepotřebujete? Jen do toho, těchto věcí se zbavte. Nyní vám půjde jako po másle. Pamatujte, že úklid ve vašem okolí pomůže udělat si pořádek i uvnitř vás. A to je nyní velmi důležité. Zútulnit bydlení můžete také prostřednictvím nových dekorací, polštářku, svíček nebo nábytku. Stačí maličkost, která vám udělá radost.  

Baví vás sledovat, co se děje za úplňku a novoluní? Pak vás jistě zajímá i ezoterika. Přečtěte si, jaké věci byste podle Feng-šuej pro rok 2024 měli vyhodit, abyste letos zabránili smůle.

 

Související články

2024-07-03T04:35:13Z dg43tfdfdgfd