PRINCEZNA KATE SE LETOS POPRVé OBJEVILA NA VEřEJNOSTI. I PřES BOJ S RAKOVINOU VYPADá SKVěLE

Foto: Profimedia

Britská královská rodina se dnes schází, aby oslavila královu narozeninovou přehlídku známou jako Trooping the Color. Té se účastní i princezna Kate, kterou za letošní rok nebylo možné spatřit na veřejnosti, jelikož podstupovala nejdříve operaci břicha a následně oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina a poprosila o shovívavost v období léčby.

Dnes Kate pojede v kočáře po boku svých tří dětí v tradičním průvodu. Také se očekává, že se později sejde s králem, princem z Walesu a dalšími členky královské rodiny na balkóně Buckinghamského paláce, kde se budou již tradičně dívat na leteckou přehlídku a mávat svým příznivcům.

Už dříve během dne však byla Kate vyfotografována za okýnkem automobilu, ve kterém jela se svou rodinou. Měla na sobě bílý klobouček, perlové náušnice ve tvaru květu a bílý outfit s černo-bílou vázačkou u krku.

O své účasti na Trooping the Color se Kate zmínila už předchozí den v příspěvku, který královská rodina zveřejnila na sociálních sítích spolu s její fotografií. Také napsala, že doufá, že jí zdravotní stav dovolí se během léta zúčastnit několika dalších veřejných setkání. Zároveň uvedla, že ještě není dobojováno a stále probíhá léčba.

Foto: Profimedia

Zdroje: Profimedia, Hello, Instagra princezny Kate a prince Williama

Související články

2024-06-15T10:13:01Z dg43tfdfdgfd