PRINCEZNA KATE PROLOMILA MLčENí: MáM DOBRé I šPATNé DNY, JEšTě TO POTRVá, PřIZNALA

Už je to pár měsíců, co princezna Kate veřejně oznámila, že bojuje s rakovinou. Od té doby se neobjevuje ve společnosti a britská královská rodina o jejím zdravotním stavu mlčí. Začaly se tak množit spekulace o tom, jak na tom vévodkyně z Walesu vlastně je. Nyní se Kate konečně ozvala a na sociální síti X sdělila, jak na tom je.

Princezna Kate prožívá to nejtěžší období ve svém životě. Od té doby, co veřejně vystoupila se zprávou, že svádí boj s rakovinou, se po ní slehla zem. Začaly se tak tvořit všelijaké spekulace o jejím zdravotním stavu, kterým nepomáhalo ani mlčení ze strany celé britské královské rodiny. Podle odborníků, kteří promluvili pro deník Vox, by pro dobro společnosti konečně měl někdo uvést věci na pravou míru. A Kate si zřejmě vzala jejich slova k srdci.

Nemocná princezna Kate a potupně vyšachovaná Meghan: Oslava britského krále se zvrtla

Princezna z Walesu po měsících mlčení informovala o svém stavu. "Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo si prošel chemoterapií, jsou tu dobré i špatné dny. V těch špatných jste slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete plně využít," napsala na síti X.

"Moje léčba pokračuje a ještě několik měsíců bude. Ve dnech, kdy se na to cítím, si užívám všedního života a snažím se i trochu pracovat z domova. Těším se že se tento víkend s rodinou zúčastním královy narozeninové přehlídky a doufám, že během léta zvládnu několik dalších veřejných akcí. Zároveň ale vím, že z toho všeho ještě nejsem venku," napsala s poděkováním za mohutnou podporu. A utnula tak všechny drby.

Princezna Kate si prochází peklem

V poslední době se totiž začaly šířit fámy o tom, jak je na tom i samotný vztah Kate a Williama. "Mohli by učinit další oznámení, ale nemyslím si, že to zastaví spekulace. Na druhou stranu zůstávají tiší a důstojní a zaujímají královnin postoj 'nikdy si nestěžuj, nikdy nevysvětluj'," znělo kuloáry.

Princ William prolomil hradby mlčení a promluvil o stavu Kate. Princezna statečně vzdoruje zákeřné rakovině

Šuškalo se, že Kate se nechce na veřejnosti ukazovat zejména kvůli vedlejším účinkům léčby. Je možné, že následkem chemoterapie přišla o své husté kadeře. Situaci navíc komplikuje fakt, že léčbu by mohla zhoršit i obyčejná rýma, kterou by na veřejnosti mohla chytit.

"Kate a William si za zdmi paláce procházejí peklem. Rakovina je fyzická a emocionální zátěž na rozdíl od mnoha jiných onemocnění," řekl zdroj blízký královské rodině webu The News

Související články

2024-06-15T08:44:24Z dg43tfdfdgfd