PRINCEZNA CHARLOTTE NAPODOBILA OUTFITEM MAMINKU KATE: NA KONCERTě TAYLOR SWIFT ZářILA VE FLITRECH A BOHO STYLU

Princezna Charlotte (9) se sice z rodiny nejvíce podobá prababičce Alžbětě II., módně je ale často dokonalou kopií maminky Kate Middleton (42). Naposledy to dokázala při víkendovém koncertu Taylor Swift (34), kam ji spolu s bráškou Georgem (10) vzal tatínek William (42). Růžově zlaté flitry na princezniných šatech a účes ve stylu boho byly jasnou narážkou na outfit Kate z premiéry bondovky Není čas zemřít.

Devítiletá princeznička musela být v sobotu jako v Jiříkově vidění. Táta William ji spolu se starším bráškou Georgem vzal v rámci oslavy svých 42. narozenin do Wembley na koncert držitelky 14 cen Grammy a možná nejpopulárnější zpěvačky současnosti Taylor Swift.

Bílé šaty nevynesla Kate Middleton poprvé: Na oslavu krále nechala loňský model dozdobit obří mašlí u krku

Princezna Charlotte v šatech se zlatými flitry

Zatímco následník trůnu si na tribuně střihl taneček, za který by se nemusel stydět ani John Travolta (70) ve svých nejlepších letech, Charlotte už se nejspíš těšila na osobní setkání se zpěvačkou, k němuž došlo krátce po vystoupení. Taylor se při té příležitosti nechala se třemi urozenými fanoušky zvěčnit na vzácném selfie.

Příznivcům královské rodiny tak neuniklo, jaký styling princezna Charlotte na koncert zvolila. Jednalo se o šaty od dostupné značky John Lewis poseté růžově zlatými flitry, doplněné andělsky rozevlátými rukávy a sukní po kolena. Okouzlující outfit Charlotte korunovala svým oblíbeným účesem - tedy dvěma copánky tvořenými z vlasů nad čelem a sepnutými po stranách. Dokonalý koncertní boho look tak byl na světě.

Nejkrásnější účesy princezny Charlotte: Dcera Kate Middleton miluje stužky a už má i svůj ikonický styling

Outfit Kate Middleton z premiéry Není čas zemřít

Že vám to něco připomíná? Ano, správně. Velmi, velmi podobný outfit zvolila Charlottina maminka Kate Middleton na premiéru bondovky Není čas zemřít v roce 2021. Tehdy ještě vévodkyně z Cambridge si pro na slavnostní událost vybrala nepřehlédnutelné šaty se zlatými flitry a dlouhou pelerínou z dílny své oblíbenkyně Jenny Packham, které doplnila výraznými boho náušnicemi značky O'NITAA ve stejném odstínu.

Na srovnání outfitů matky a dcery se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

2024-06-24T11:21:30Z dg43tfdfdgfd