PARTY LOOK VE VARECH: SVůDNé KRáSKY A JEJICH DOKONALé RóBY. FESTIVALU DOMINOVALA ODHALENá ZáDA

Karlovarský filmový festival nejsou jen filmoví tvůrci a skvělé filmy, ale také večírky a přehlídka těch nejkrásnějších rób. Každý chce jediné. Co možná nejvíce zazářit a blýsknout se i mimo zář filmových reflektorů. Kterým hvězdám to letos vyšlo a kterým se outfit na party vůbec nepovedl?

Karlovarský filmový festival se nezadržitelně chýlí ke svému závěru a jeho největší party, tedy kromě té závěrečné, již máme za sebou. I proto přišel čas podívat se na ty nejvýraznější outfity, které si i po letošním ročníku budeme pamatovat.

Kdo skutečně zazářil?  

Jitka Kocurová se s odhalenými zády trefila do černého

Modelka a druhá vicemiss ČR pro rok 1999 snad vůbec nestárne. V Karlových Varech zazářila ve světlých saténových šatech s holými zády, které zvýraznily všechny modelčiny přednosti. Jitka zvolila šaty v jemném odstínu růžové, které doplnila páskovými sandálky stejné barvy a metalickým psaníčkem. Řídila se pravidlem, že v jednoduchosti je krása. Vlasy sepnuté do basic drdolu daly kráse šatů ještě více vyniknout. Jitka byla pod drobnohledem všech přihlížejících mužů a žen, které na ní mohli oči nechat. Výběr Jitčiných šatů byla skutečná trefa do černého.

Mohlo by se vám líbit

KVIFF 2024: Hlasujte v naší anketě a vyberte nejkrásnější ženu karlovarského festivalu. Kdo je podle vás ta nejúchvatnější dáma?

Šaty známých návrhářů, dokonalé tváře a zajímavé účesy. Filmový festival je za svou půlkou a krásné dámy se předvedly na těch nejhonosnějších akcích, které Karlovy Vary nabízejí. Ne nadarmo se říká, že Češky patří k nejkrásnějším ženám na světě a vybrat pouze deset z nich, jež si vykračovaly po červeném koberci, či navštívily luxusní party, bylo velmi těžké. Hlasujte v naší anketě a vyberte královnu karlovarské akce roku.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Zorka Hejdová jako svůdná kráska

Moderátorka Zorka Hejdová se na letošním festivalu rozhodla pro róbu výrazné červené a jako blondýnka zvolila správně. Dlouhé sytě červené šaty obepínaly její tělo v pase a přes hrudník, zatímco sukně byla rozšířená. Celé šaty byly ušité z jemného materiálu a měly na sobě zajímavé detaily v podobě netradičního stylingu horní části šatů. Vzhledem k nepřehlédnutelnosti outfitu se Zorka uskromnila ve výběru šperků a dala přednost nenápadné klasice v podobě náramku a prstenů ze žlutého zlata.

Sexy Kateřina Průšová

Odhalených zad se letos nebála ani modelka a Miss České republiky pro rok 2002, Kateřina Průšová. Ta na party společnosti Unicredit oblékla dlouhé šaty modrého odstínu, které doplnila účesem v mokrém stylu a krásnými šperky. Modelka vypadala skutečně božsky. Sytě modré šaty ještě více zvýraznily její dokonalou postavu a přirozený sexappeal.

Mohlo by se vám líbit

Jak vypadají karlovarské hvězdy v civilu, když nečekají blesky fotoaparátů: Komu to sluší nejvíce a kdo se zapomněl před odchodem podívat do zrcadla?

Karlovarský filmový festival je v plném proudu a o známé a slavné tváře zde ani letos není nouze. To, že září na červeném koberci, je samozřejmost. Jak ale vypadají, když jdou na procházku jako zcela obyčejní smrtelníci? Pojďme se nyní podívat, komu to na kolonádě nejvíce slušelo a kdo to takříkajíc lehce "provařil"..
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Gabriela Partyšová a její černá klasika

Gabriela Partyšová v tom zkrátka umí chodit. Ví, jaké šaty obléknout, aby vynikla v davu podobně krásných dam a nezůstala bez povšimnutí. To dokázala také v případě, když si na party oblékla černé splývavé šaty s vlečkou. Ty však černou klasiku, tak jak ji známe, povýšily na zcela novou úroveň. Modelka zvolila černé šaty ze saténu s dlouhými rukávy a rukavičkami a k nim doplňky stejného odstínu. Nutno podotknout, že mezi ostatními kráskami, které byly téměř všechny oblečené do barev, jednozančně vyhrála prvenství. Černá klasika je zkrátka tím, co nás nikdy nepřestane bavit.

Extravagantní Simona Krainová

Ve Varech letos nechyběla ani modelka Simova Krainová, kterou doprovázel manžel, podnikatel Karel Vágner. Simona na party zvolila outfit v pánském stylu, když na sebe oblékla černou minisukni a výrazné oversize sako stejné barvy. Pod sakem ji vykukoval zlatý řetěz. Celý outfit pak Simona Krainová doplnila o páskové sandálky na podpatku, černé psaníčko a sexy klobouk. Musíme uznat, že jí to opravdu moc slušelo.

Čtěte také: Karlovarský filmový festival 2024 je tu a s ním i přehlídka outfitů, které se rozhodně nepovedly. Letos to nevyšlo ani bývalým prvním dámám

Karlovarský filmový festival je konečně zahájen. A kromě filmů se s ním tradičně pojí i přehlídka outfitů celebrit nejen českého hvězdného nebe. Kromě těch nejlepších outfitů jsme ale každoročně svědky i mnoha módních přešlapů a omylů, kterých se hvězdy prvního festivalového dne dopustily. Které celebrity šláply během zahajovacího ceremoniálu KVIFF 2024 vedle a vybraly šaty, jež neprospěly červenému koberci, ani jim samotným?
Číst více

Skoro nahá Taťána Makarenko

Na party společnosti UNICREDT zvolila modelka a majitelka soutěže krásy MIss Czech Republic šaty barvy pleti, ve kterých vypadala, jakoby na sobě nic neměla. Že jde o šaty, pomohly rozpoznat stříbrné detaily, které byly rafinovaně umístěny na oblast prsou a intimních partií. Modelka působila svěžím a sebevědomým dojmem a její šaty nedaly přítomným mužům spát. Taťána svůj outfit doplnila psaníčkem metalické barvy a poměrně výraznými naušnicemi a náramkem.

Elegantní Renata Langmanová

Modelka a vítězka Miss České republiky 2006 zvolila bílé šaty, které na jejím opáleném těle vypadaly úchvatně. Šaty měly zajímavý střih. Jeden rukáv modelce zahaloval celou paži, zatímco druhy kompletně chyběl. Šaty pak modelka doplnila páskovými sandály a krásným perlovým psaníčkem. V bílých šatech byla Renata za sofistikovanou krásku.

Mohlo by se vám líbit

Slavné krásky KVIFF 2024: 8 nejkrásnějších rób, které na červeném koberci skutečně zářily. Letos dominovala červená

Karlovarský filmový festival každoročně představuje ty nejlepší filmy, které se filmovým tvůrcům podařilo vytvořit. Přesto není tato událost pouze o tom, na co bychom se měli podívat. I 58. ročník KVIFF je plný vytříbené elegance a jedinečného vkusu. Co oblékly slavné tváře v tento den? Vybrali jsme pro vás osm nejkrásnějších outfitů na osmi nádherných ženách, které doslova oslnily karlovarský červený koberec.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Příliš růžová Beáta Rajská

Na festivalu ve Varech se však ukázaly i hvězdy, které to s výběrem šatů bohužel netrefily. Jednou z nich byla i módní návrhářka Beáta Rajská. Ta na party společnosti UNICREDIT dorazila v sytě růžových šatech, ve kterých působila trochu jako cukrová vata. Šaty jednoduchého střihu s áčkovou sukní měly výrazný detail v podobě kytky na levém rameni. To k takto syté a do očí bijící barvě působilo přeplácaným dojmem. Návrhářka celý outfit doplnila kloboučkem a vypadala jakoby právě byla na dostizích. Výraznou barvu šatů se pak snažila rozbít volbou bot a kabelky, působila však nejednotným a příliš nasládlým dojmem.

Prapodivná Nikol Heřmánková Kouklová

S outfitem to nevychytala ani herečka a manželka Karla Heřmánka mladšího, Nikol Heřmánková Kouklová, která na party ve Varech vyrazila ve zvláštním outfitu. Šaty tvořené hořejškem z průsvitné látky a semišová sukně působily neuspořádaným dojmem. Herečce pak nepomohly ani trendy sluneční brýle ve tvaru srdce, které měla na nose. Ačkoliv se Nikol snažila o punc extravagance, vzešlo z toho spíš nepovedené dílo, které nepomohlo její ženskosti ani postavě.

Mohlo by se vám líbit

KVIFF 2024: Hvězda filmového festivalu Viggo Mortensen: Stydlivý sympaťák je nesmírně inteligentní, jeho exmanželka má kořeny v Česku

Na svém kontě má pěknou řádku filmů. Do povědomí diváků se však Viggo Mortensen (65) dostal jako statečný Aragon z trilogie Pán prstenů. Ostře řezanými rysy, dlouhými vlasy a podmanivým pohledem dostával herec ženy do varu. Nyní ho budou moci na vlastní oči vidět také hosté slavnostního zahájení filmového festivalu v Karlových Varech.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Příliš obyčejná Nikol Švantnerová

Ačkoliv je modelka a Česká miss pro rok 2015 proslulá svým vytříbeným vkusem, na festivalu ve Varech příliš neoslnila. Přišla oblečená v černém overalu na ramínka s rozšířenými nohavicemi, které její perfektní postavě ani gazelí výšce vůbec neprospěly. Takto široké nohavice byly na modelku zbytečně krátké a celý outfit působil jako pohodlná domácí kombinéza. Nepozvedly ho ani barevně sjednocené detaily v podobě bot, psaníčka a šperků.

Karlovarský filmový festival je nejen přehlídkou nejlepších filmů, ale také pokusů a omylů hvězd, které si přejí jediné: blýsknout se v tom nejlepším světle. Ne vždy se to však povede a pak je z toho docela slušná podívaná. Tomu se nevyhnul ani 58. ročník KVIFF, kde o ty nejlepší a nejhorší modely celebrit rozhodně nebyla nouze.

Text: Ema Šťastná

Pokud chcete znát, s jakými outfity letos v létě nešlápnete rozhodně vedle, přečtěte si náš článek. Zkuste devadesátky!

Související články

2024-07-03T03:35:33Z dg43tfdfdgfd