NEJKRáSNěJší PáRY Z VARů. ZAMILOVANá NATáLKA S MIšíKEM, VžDY OSLNIVá ČVANčAROVá S MANžELEM I BARTOšKA S ELEGANTNí ANDREOU

Filmový festival v Karlových Varech je jedna z největších akcí roku. Do lázeňského města se sjede nespočet hvězd, které na červeném koberci jenom září. Nouze není ani o krásné páry. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, mezi stálice patří Jiří Bartoška s manželkou Andreou. Poprvé jako pár se ve Varech představili i Natálie Jirásková a Adam Mišík. 

Filmový festival v Karlových Varech každoročně přiláká plejádu známých osobností. Na červeném koberci se to jenom hemží celebritami a lázeňské město bylo v minulých letech plné i zamilovaných párů, jak zachytili fotografové eXtra.cz. Společně si dvojice užívaly procházek na kolonádě, filmů a samozřejmě i bujarých večerních mejdanů.

Páry, které ve Varech zaujaly v minulých letech: Oslnivá Sandeva či půvabná Jirásková s Mišíkem

Srdcovou záležitostí je festival samozřejmě pro samotného prezidenta akce Jiřího Bartošku. Ten do Karlových Varů jezdí se svou manželkou Andreou, s níž tvoří pár více než 40 let. Mají spolu dvě děti: dceru Kateřinu a syna Janka. Herec se nikdy netajil tím, že ve vztahu je alfou a omegou zejména tolerance a vzájemný respekt.

Doporučené video: Natálie Jirásková s Adamem Mišíkem v Karlových Varech.

Vztah Jiráskové a Mišíka praskl ve Varech

Na lázeňské město mají mnoho vzpomínek i Natálie Jirásková a Adam Mišík. Právě u této dvojice před dvěma lety na festivalu prasklo, že tvoří pár. “Vzbudilo to velký ohlas, asi větší, než jsme vůbec čekali. Ale on si to člověk odbude a potom už je klid. My jsme spolu byli už dříve, ale je to hezká vzpomínka na ty naše první chvíle na veřejnosti,” uvedli před rokem v rozhovoru pro eXtra.cz.

Zamilované páry na kolonádě: Tokající Langmajer s Gondíkovou a nestárnoucí playboy Beránek s o 43 let mladší kráskou

Výrazným párem je každoročně i Jitka Čvančarová se svým manželem. V posledních letech na sebe strhli pozornost Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý, který na sebe upozornil poněkud zvláštními outfity. Pobyt v Karlových Varech berou jako líbánky i zpěvák Pavol Habera se svou krásnou Danielou Peštovou.

Související články

2024-06-26T03:25:14Z dg43tfdfdgfd