MóDNí STYL MONIKY BABIšOVé: ODVážNé EXPERIMENTOVáNí, LUXUSNí KOUSKY PO VZORU MELANIE TRUMP I KABELKY ZA STOVKY TISíC

Foto: Profimedia

Dnes slaví kulaté 50. narozeniny manželka bývalého premiéra a neúspěšného kandidáta na prezidenta Andreje Babiše a my se u této příležitosti blíže podíváme na její šatník. Ten je sice pořádně „mastný“, ale rozhodně jí nejde odepřít to, že je stylový. I když někdo žije v luxusu, nemusí to znamenat, že se automaticky dokáže dobře obléknout. To však není už nějakou dobu případ Moniky Babišové, i když v minulosti těch slabších chvilek mívala celkem dost.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Od té doby, co byla více na očích veřejnosti coby manželka premiéra nebo kandidáta na prezidenta, se Monika Babišová začala oblékat více sofistikovaně a podle aktuálních trendů. Pokaždé, když se nyní objeví na veřejnosti, je do puntíku upravená. Největší příležitost pro to, aby ukázala svůj styl a zaujala, přišla v době premiérování jejího manžela v letech 2017 až 2021, kdy Babiš zastupoval nemocného Miloše Zemana na zahraničních cestách a Babišová tak trochu zaujala místo nevýrazné první dámy Ivany Zemanové.

Foto: Profimedia

Její styl je často přirovnáván k modelce a manžele bývalého prezidenta USA Melanii Trump a něco na tom bude. Kdykoliv se Babišová objevila na nějaké státní návštěvě nebo speciální příležitosti, zvolila jednoduchou eleganci a oděv, který jí skvěle padl. Zároveň se však nikdy nebála experimentovat a nezanevřela ani na barvy. Ukázala, že žena státníka reprezentujícího zemi nemusí nosit jen tlumené neutrální odstíny, jako jsou šedá, bílá, béžová a černá. Však ani princezna Kate, Jackie Kennedy nebo Brigitte Macron se barev nikdy nebály.

Foto: Profimedia

Je jasné, že Monika Babišová miluje luxusní kousky a na Pařížské zřejmě bude jako doma. V jejím šatníku najdeme Hermés, Gucci, Fendi i boty od Jimmy Choo. Ovšem nikdy to nedávala příliš najevo. Takže výrazné nášivky značek na jejích oděvech nehledejte. Pokud se však vyznáte například v luxusních kabelkách, určitě jste si všimli, že jich Monika vlastní celou řadu. Výjimkou nejsou ani kousky od Hermés za stovky tisíc korun, včetně kabelky Kelly z telecí kůže.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

A ani se šperky to Monika Babišová nemá jinak. I když to s nimi nepřehání a nenosí příliš výrazné kousky, naopak jsou její šperky vždy decentní, rozhodně nejsou z levného kraje. Vídat na ní často můžeme například značku Cartier.

Zdroj: Autorský text

Související články

2024-06-14T07:08:35Z dg43tfdfdgfd