INSPIRUJTE SE: 3 NEJLEPší LETNí OUTFITY, KTERýMI NIKDY NEšLáPNETE VEDLE

Léto je tu a s ním i tipy na nejvíc trendy outfity, se kterými zkrátka nešlápnete vedle. Letní sezóna 2024 se nese ve stylu pohodlí, elegance a praktičnosti. My vám přinášíme 3 nejlepší outfity, díky kterým budete letošní léto vypadat nadčasově a šik.

1. Outfit: Midi sukně bez námahy

Midi sukně jsou výrazným trendem pro léto 2024 kombinují eleganci s naprostou lehkostí. Tyto sukně, které sahají od kolen po lýtka, nabízejí lichotivou délku pro ženy po čtyřicítce a dokonale vyvažují styl a pohodlíProč midi sukně fungují? Jsou všestranné. Sukně v délce "midi" můžete snadno z běžného denního nošení přetvořit na večerní sofistikovaný styl, stačí jen rychle vyměnit top a přidat správné doplňky. Volte lehké materiály, jako je bavlna, len nebo hedvábí, abyste i v letních vedrech zůstali v pohodě. Vždy se snažte volit modely, které se stahují v pase nebo mají střih do A, ty zvýrazní siluetu vaší postavy a schovají případné nedostatky. Zvláště lichotivé jsou zavinovací sukně a sukně s páskem, které vytvářejí výraznou linii pasu.

Mohlo by se vám líbit

Oblékejte se podle typu postavy: Zjistěte, jaké kousky sluší hranatému tvaru a čeho je lepší se vyvarovat

Znáte ten pocit, když se vám nějaké oblečení opravdu líbí, ale ať na sebe obléknete jakoukoliv velikost, prostě vám nějak nesedí? Kámen úrazu je ve většině případů v tom, že často nebereme ohled na typ své postavy. Právě proto jsme pro vás sepsali několik tipů na to, jak se vyhnout případnému módnímu faux pas. Dnes se konkrétně budeme věnovat hranatému tvaru postavy. Jaké oblečení v tomto případě sedí perfektně, a kterého je lepší se vyvarovat?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Nebojte se vzorů

Letošní léto se nese ve stylu květin, puntíků a výrazných barev. Volit můžete pastelové, zemité tóny, za vyzkoušení stojí také metalické odstíny. S těmi budete hvězdou každého večírku.

Tip pro styling

K midi sukním můžete přes den obout pohodlné sandálky a doplnit klasických bílým tričkem, zatímco večer k nim můžete obout podpatky a výrazný crop top. Zapomínat byste neměli ani šperky, kterými celý outfit doladíte k dokonalost. Kruhové náušnice nebo masivní náramek, a samozřejmě stylový klobouk a sluneční brýle, to vše vám pomůže vytvořit jedinečný letní komplet.

Lichotivé a funkční

Mnoho overalů má nastavitelné zavazování v pase, výstřihy do V a střihy, které dokonale vyzdvihnou každý typ postavy. Vyzkoušejte styly se širokými nohavicemi nebo zúženými kotníky, které vyhovují vašim preferencím.

Outfit 2: Ve stylu "palazzo"

Pro ty, kdo dávají přednost sofistikovanému, ale zároveň ležérnímu stylu, jsou palazzo kalhoty "must have" tohoto léta. Ve spojení s jednoduchým svrškem nebo stylovou halenkou v nich vyniknete přes den i o teplých letních večerech. Palazzo kalhoty jsou sázkou na jistotu, která pomůže každé ženě zaujmout a cítit se dobře. A proč je palazzo správnou volbou? Palazzo kalhoty jsou známé širokým, splývavým střihem, který poskytuje maximální pohodlí a volnost pohybu. Jsou ideálním kouskem pro horké letní dny, protože jsou prodyšné a lehkéV kombinaci se správnou halenkou mohou palazzo kalhoty vypadat neuvěřitelně elegantně. Volte střihy s vysokým pasem, které prodlouží vaše nohy, schovají nedostatky a dokonale vyzdvihnou přednosti vaší postavy.

Vzhled palazzo kalhot můžete doplnit stylovými páskovými sandály nebo espadrilkami. Outfit oživte náhrdelníkem nebo elegantními náušnicemi.

Mohlo by se vám líbit

Nejkrásnější střih šatů na léto, které musíte mít: Zavinovací šaty sluší všem typům postavy. Inspirujte se

Zdá se, že se venkovní teploty konečně umoudřily, a tak můžeme pomalu odhazovat vrstvy oblečení a do svého šatníku naopak opět zařadit letní šaty, sukně a šortky. Pokud hledáte ideální šaty na léto, ve kterých vám bude pohodlně, ale zároveň vám budou lichotit, máme pro vás dobrou zprávu - existuje totiž střih šatů, který dokonale sedí všem typům postavy, zároveň je všestranný a naprosto univerzální.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Barvy a potisky

Letošní léto se nese ve stylu výrazných barev a odvážných potisků. Proto se nebojte experimentovat. Pokud zvolíte overal, který vám padne, s barvou a potiskem se můžete odvázat. Užitečnou volbu pak představují overaly s kapsami a knoflíkovými detaily.

Tip pro styling

Vyberte si overal, který zvýrazní přednosti vašeho těla, například se zúženým pasem nebo výstřihem do V. Kombinujte ho s pohodlnými, ale stylovými botami, například na klínku nebo nižším podpatku. Doplňte páskem, který zvýrazní váš pas, slunečními brýlemi a módní trendy kabelkou.

 

Outfit č. 3: Módní overaly

Dalším prvkem, který by letos v létě neměl chybět v šatníku každé ženy, je overal. Ten nabízí stylové řešení, jak vypadat a cítit se dobře. Overaly jsou módní a praktické. Jsou ideálním řešením pro ženy, které chtějí zaujmout s minimem úsilím. Proč fungují? Overaly jsou "all in", tedy kompletnost v jednom kousku oblečení. To zcela přetváří proces oblékání a sáhodlouhé kombinace jednotlivých prvků. S overalem nikdy nešlápnete vedle.

Mohlo by se vám líbit

Účes, který dodá objem všem strukturám vlasů: Na nic nečekejte a pořiďte si nový letní sestřih

V péči o vlasy se staráme především o jejich zdraví, ovšem z vizuálního hlediska pro většinu z nás hrají zásadní roli lesk a objem. Právě s objemem vlasů mnoho z nás bojuje úplně nejvíc a ať s vlasy uděláme cokoliv, opravdového volume efektu jako z reklamy docílíme jen těžko. Existuje ale účes, který slibuje dokonalý objem všem typům vlasů. Jste připravena na svůj nový letní sestřih?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Lichotivé a funkční

Mnoho overalů má nastavitelné zavazování v pase, výstřihy do V a střihy, které dokonale vyzdvihnou každý typ postavy. Vyzkoušejte styly se širokými nohavicemi nebo zúženými kotníky, které vyhovují vašim preferencím. 

Barvy a potisky

Letošní léto se nese ve stylu výrazných barev a odvážných potisků. Proto se nebojte experimentovat. Pokud zvolíte overal, který vám padne, s barvou a potiskem se můžete odvázat. Užitečnou volbu pak představují overaly s kapsami a knoflíkovými detaily.

Tip pro styling

Vyberte si overal, který zvýrazní přednosti vašeho těla, například se zúženým pasem nebo výstřihem do V. Kombinujte ho s pohodlnými, ale stylovými botami, například na klínku nebo nižším podpatku. Doplňte páskem, který zvýrazní váš pas, slunečními brýlemi a módní kabelkou.

Léto 2024 je tu a s ním i pohodlí, které nesmí chybět. Pohodlné midi sukně, vzdušné palazzo kalhoty doplněné halenkou nebo m'dní overal jsou tři nejlepší outfity, které nás ženy v létě 2024 dokonale vystihují. Díky správným doplňkům a stylingu v nich budete vypadat stylově a cítit se sebevědomě po celé léto.

 

Související články

2024-06-26T04:22:33Z dg43tfdfdgfd