HOROSKOPY LáSKY OD 4. čERVNA 2024: LVI SE ZAMILUJí, BýKY čEKá ZLEPšENí VZTAHU

Kdo se může těšit, že potká spřízněnou duši, komu se bude v lásce dařit a kdo si bude muset dávat pozor na jazyk? To prozradí horoskopy podle výkladu tarotových karet.

Beran

Nyní jste schopni posílit a prohloubit váš partnerský vztah. S lehkostí a jemností zvládnete se svou láskou komunikovat a dořešit vše, co vám v minulosti dělalo potíže. Pořádnou dávku radosti a štěstí dostávají také všichni, kteří touží po své spřízněné duši.

Býk

Pro všechny osamělé a smutné je tady báječná zpráva. Láska je na cestě k vám! Pokud se trápíte ve vztahu a máte pocit, že se nic neděje, očekávejte zlepšení. Nebojte se změn, pusťte do života láskyplnou energii a důvěřujte srdci. Máte před sebou kouzelnou cestu plnou radosti a lásky.

Blíženci

Do vašeho partnerského vztahu vstupují nádherné energie radosti, smíchu a dobré nálady s pořádnou porcí štěstí. Pokud se vám nechce na rodinnou oslavu, překonejte se, protože tam na vás čeká mnoho humoru, radosti a zábavy. Nezadaní, to platí také pro vás, mezi lidmi můžete potkat svou osudovou lásku.

Rak

V oblasti lásky nastává nádherné období. Pocítíte velkou vděčnost za to, že máte vedle sebe partnera, který vám rozumí, naslouchá, stojí vždy na vaší straně a hluboce vás miluje. Všechno špatné je pryč. Do života vstupuje uzdravující síla lásky, přináší štěstí také všem, kteří touží poznat svou spřízněnou duši.

Lev

Očekávejte nesmírně krásné a vzácné změny ve vztazích. Partner vás může požádat o ruku a ukáže, jak moc vás miluje. Štěstí přichází také tam, kde je smutek a samota. Připravte se na nečekaný telefonát, návštěvu nebo setkání s dávnou láskou.

Panna

Partnerské vztahy a také všichni, kteří touží po lásce, pocítí příval hojnosti. Pohodové období je tady pro všechny. Využijte magickou sílu lásky a sdílejte ji se svými nejdražšími. Štěstí přeje všem zadaným, nezadaným i zklamaným. Nový partner je již na cestě k vám.

Mohlo by vás zajímat: Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Váhy

Partnerské vztahy jsou zalité světlem, radostí a uzdravující energií. Vaše srdce svítí jako pochodeň a rozdává lásku všude, kam se podíváte. Náhodná známost se promění v osudovou přitažlivost a velmi významně ovlivní váš život, což platí především pro nezadané a lásku hledající.

Štír

Osud je velmi příznivý k lásce, což samozřejmě platí také pro všechny, kteří chtějí potkat svou spřízněnou duši. V rodinném prostředí prožíváte radost, jemnost a pohodu. Váš partner ocení to, co pro všechny děláte. Sdílejte radost s ostatními, vaše štěstí se ještě znásobí.

Střelec

Partnerské vztahy, které jsou dlouhodobě nespokojené, mohou očekávat rozchod a další nepříjemné změny. Nemá význam lepit vztah jen proto, abyste nebyli sami. Odpoutejte se a přijměte fakt, že je to za vámi. Otevřete své srdce lásce a věřte, že časem pochopíte, jak bláhové bylo zůstávat a nechat se ponižovat. Ostatní páry prožijí klidné dny.

Kozoroh

Partnerské vztahy jsou naplněné štěstím, radostí a blažeností. Kam se podíváte, kvete láska a otevírá se jako lotosový květ. Tím, že přejete štěstí ostatním, získáváte mnohonásobně zpět. Pokud se snažíte o miminko, můžete očekávat jeho příchod. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří touží po lásce nové.

Vodnář

Nastává období lásky, které přeje nejen partnerským vztahům, ale také nezadaným. Dejte najevo svému partnerovi, jak moc o něj stojíte. Pokud toužíte po miminku, vaše přání se vám splní velmi rychle. Přichází čas plodnosti, radosti a vášně.

Ryby

V partnerských vztazích panuje vzájemná úcta, láska a harmonie. Láskou budou obdarováni také ostatní bez ohledu na to, jaké trápení prožívali. Přijímejte dary, které k vám proudí, a využijte léčivou energii k uzdravení starých zranění. Pokud toužíte po své spřízněné duši nebo osudovém partnerovi, setkání je jisté.

Nový týden podle mariášových karet:

2024-06-04T04:43:23Z dg43tfdfdgfd