HOROSKOPY LáSKY OD 2. čERVENCE 2024: RACI BUDOU šťASTNí, BLížENCI SE PřESTANOU TRáPIT

Lvi prožívají radost a něhu. Blížencům se blýská na lepší časy. V partnerských vztazích nastává nesmírně krásné období. Spory se vyladí a štěstí zasáhne většinu znamení. Jaké energie pocítíte, vám prozradí horoskopy lásky podle tarotu.

Beran

Partnerské vztahy a oblast lásky jen vzkvétají. Je to také díky vaší vytrvalosti a odvaze, kterou jste prokázali. Víte, že boj do lásky nepatří, a proto jste velmi rozumně ukončili nesmyslné spory. To se vám vyplatilo a máte po svém boku milujícího partnera, který k vám obdivně vzhlíží.

Býk

Ve vašem partnerském vztahu prožíváte velké štěstí a pohodové období. Zcela automaticky jste oporou jeden pro druhého. Štěstí se usmívá také na všechny láskou zklamané a osamělé, nebojte se, změna již visí ve vzduchu.

Blíženci

V partnerských vztazích se blýská na lepší časy. Napětí, hádky a spory odchází. Trápit se přestanou také všichni, kteří pláčou nad nešťastnou láskou. Všechno zlé je k něčemu dobré a vy pochopíte, jak dobrou zkušenost jste prožili.

Rak

Partnerské vztahy jsou spokojené, radostné a klidné. Partner vás také podpoří v oblasti financí. Jestli toužíte po novém domově, nebo si chcete jen vylepšit bydlení, rád vám pomůže splnit si sen. Pokud jste sami, těšte se na lásku novou.

Lev

Partnerské vztahy jsou radostné a šťastné, což platí také pro všechny, kteří jsou smutní, zklamaní a osamělí. Vyhledávejte kontakty, sdílejte krásné chvíle s podobně naladěnými bytostmi a buďte si jistí, že vás život překvapí a nadchne.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Panna

V partnerských vztazích je plno smíchu, radosti a zábavy. Humor a dobrá nálada ovlivní veškeré vztahy a zasáhne také srdce těch, kteří neměli na růžích ustláno. Nová šťastná láska je již na cestě. Potkat ji můžete v dobré společnosti.

Váhy

Partnerské vztahy mají před sebou nesmírně krásné období, které samozřejmě pohltí také nezadané nebo zklamané. Veškeré konflikty, napětí i spory odchází. Do vašich životů vstupuje uzdravující moc lásky, využijte ji a nechte se láskou zcela pohltit.

Štír

Partnerské vztahy, které prochází napětím a konflikty, pochopí, jak je neustálé bojování vyčerpávající. Nezapomínejte, za mraky již vychází sluníčko a usmíření bude sladké. Podejte své lásce ruku, zapomeňte na nesmyslné hádky a prožijete naprosto úchvatné dny.

Střelec

Partnerské vztahy zasáhne vlna radosti, lásky a štěstí. Jestli měl váš partner slabší období a snažil se vyvolávat nesmyslné konflikty, vše odchází. Užívejte společné chvíle a nechte minulost za sebou. Radost pocítí také všichni nezadaní a lásku hledající.

Čtěte také: 4 znamení, která milují večírky: Lvi oslní tancem, Blíženci schopností konverzovat

Kozoroh

Partnerské vztahy jsou plné zářící energie a žhavých slunečních paprsků, které velmi příjemně rozzáří vaše životy. Užívejte blahodárnou energii na plno a nechte se zcela pohltit. Nezadaní, osud je vám nakloněn, pokud chcete lásku, máte šanci.

Vodnář

Partnerské vztahy jsou pod velkou a mocnou ochranou. Vaše láska je v bezpečí. Štěstí již nikdo a nic nemůže narušit. Jestli jste sami, rozhodně neseďte doma, běžte mezi podobně naladěné bytosti. Vaše spřízněná duše se již blíží k vám.

Ryby

Partnerské vztahy se posílí a prohloubí. Skvěle si rozumíte a dokážete otevřeně komunikovat také o nepříjemných pocitech. Partner vám tiše naslouchá a s láskou vás podporuje. Můžete mu sdělit i ta nejtajnější přání, podpoří vás, ochrání a obejme. Štěstí mají také nezadaní, můžete potkat velmi příjemného člověka, který ve vás zažehne jiskru lásky.

Červenec podle karet:

2024-07-02T04:44:38Z dg43tfdfdgfd