FASHION NIGHT BRNO 2024: NELA SLOVáKOVá S ROZPRAšOVAčEM, VEREšOVá JAKO KRáLOVNA VKUSU

4. ročník módní akce s názvem Fashion Night Brno, která se koná v moravské metropoli, se účastnila řada českých celebrit a známých tváří. Po mole se prošly krásky jako Natálie Kočendová nebo Andrea Verešová, mezi hosty nechyběl hvězdný Jaromír Jágr či Taťána Makarenko. Podívejte se, jak to VIP hostům slušelo.

Brno hostilo již čtvrtým rokem akci Fashion Night Brno, kde, jak již název napovídá, nechyběly módní přehlídky a hvězdné tváře. Své módní kreace zde představili návrháři Zuzana Lešák Černá, Luděk Hanák, Debbie Brown, Michaela Kasandra Counture a brněnský oblíbenec Miroslav Michael Knot. Dress code akce zněl "creative coctail chic". Společenský večer měl hned několik částí. Kromě oficiálního programu nechyběl raut a prostor dostal i prémiový alkohol. Po programu mohli VIP hosté na afterparty.

Mohlo by se vám líbit

Bývalí fotbalisté mají doma pořádné kočky: Brankář Čech žije se svou láskou ze střední, Kováč si hýčká žhavou missku

Nepsané pravidlo, že úspěšní sportovci randí s modelkami či misskami, platí také ve fotbale. Bývalí reprezentanti mají po boku krásné dámy, které s nimi dokázaly zvládnout i bouřlivá období. Výjimkou je však legendární brankář Petr Čech (42), jenž si svou manželku vybral už na střední škole. Jak vypadají ženy, které ulovily kdysi hvězdné fotbalisty?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Fashion Night Brno pomáhá

Móda nemusí být krásná jenom na pohled, ale může i pomáhat. Právě proto věnují organizátoři část výtěžku na dobročinné účely. 

Nela Slováková nepochopila dress code

Influencerka a podnikatelka Nela Slováková miluje luxusní módu a na žádné brněnské akci nemůže chybět. Jak je dobrým zvykem, na odiv dává svůj dekolt nebo pozadí, na které je pyšná. Dress code kráska nikdy neřeší, jejím jediným posláním je šokovat. Tentokrát vybrala 2 outfity. Prvním modelem byly šaty s nápisem "HATERS GONNA HATE!!!", v ruce s sebou nesla rozprašovat, aby docílila průhledných šatů. Druhý outfit už nebyl pro Nelu nijak šokující. Odhaloval dekolt. Ovšem to, že zvolila oversize sako od návrhářky Debbie Brown, byla příjemná změna. 

Mohlo by se vám líbit

Módní poradkyně Evy Pavlové odhaluje, jaké je oblékat první dámu a jak se změnil její styl

Od chvíle, kdy Petr Pavel kandidoval a následně vyhrál prezidentské volby, se on i jeho žena Eva dostali pod drobnohled médií. Veřejnost hodnotí nejen jejich vystupování, ale také outfity, ve kterých se objevují. Pozvání do pořadu Na Kafeečko webu Lifee.cz přijala módní poradkyně první dámy Lenka Bernardes da Silva, která se rozpovídala o tom, jaká její práce je a jak se styl Evy Pavlové změnil.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Přehlídka vkusu a elegance v podání Andrey Verešové

Modelka, influencerka a podnikatelka Andrea Verešová byla na módní akci nejen za hvězdného hosta, ale také za modelku. Předváděla šaty návrhářky Zuzany Lešák Černé. Andrea je nejen krásná žena, ale má styl a přesně ví, co lichotí jejímu tělu. 

Makarenko a Švantnerová nešláply vedle

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko a modelka Nikola Švantnerová by mohly styl a eleganci učit. Tyhle dvě krásky byly ukázkovým příkladem, jak být sexy, ženská, a přitom dodržet úroveň módní akce.

Lenka Limberská jako princezna z pohádky

Manželka fotbalisty Davida Limberského, Lenka, dorazila na akci ve fialovým princeznovských šatech. Outfit doplnila korunkou a celá se třpytila na míle daleko. Na pohádkový les nebo maškarní bál by byly šaty naprosto dokonalým společníkem, na fashion akci tomu bylo bohužel naopak...

Jágrova přítelkyně zářila

Modelka a přítelkyně Jaromíra Jágra, Dominika Branišová, zvolila také fialové šaty, ovšem vedle rozhodně nešlápla. Outfit doplnila extravagantním účesem a výraznými doplňky. Právem se za ní otáčel téměř každý na Fashion Night.  

Související články

2024-06-14T11:24:00Z dg43tfdfdgfd