FALTýNEK S KRáSNOU MANžELKOU PO BOKU JáGRA A BRANIšOVé I žHAVá KOčENDOVá. HVěZDAMI NATříSKANá PřEHLíDKA VE VARECH

Návrhářka Zuzana Lešák Černá představila v rámci MFF Karlovy Vary světu svou novou kolekci. Velkolepá přehlídka, kterou moderovala Iveta Lutovská, přilákala hned celou řadu hvězd. V publiku usedl Jaromír Jágr s krásnou Dominikou nebo manželé Limberských. Hvězdy zachytil přítomný fotograf eXtra.cz.

Nejen promítání filmů, ale i besedy, přednášky, VIP party nebo módní přehlídky, i to je součást karlovarského filmového festivalu, kde nechybí ani redakce eXtra.cz. Jednou z akcí, kterou jsme navštívili, byla i přehlídka Zuzany Lešák Černé v neděli 30.6. v hotelu Imperial. Jak vypadala?

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech. Třiadevadesátiletá legenda řádila na parketu s fešným mladíkem

Přehlídka plná hvězd: Nevynechal ani Jágr nebo Faltýnek

Po mole se prošla celá řada známých krásek. Mezi modelkami se objevila například Natálie Kočendová, Karolína Kopíncová, Daniela Zálešáková nebo Karolína Kokešová, jak se můžete podívat v galerii. Chvílemi se mohlo zdát, že se jednalo o sraz účastnic prestižní soutěže krásy Miss Czech Republic; o to větší podívanou pak přehlídka představovala pro hosty.

Právě celá řada slavných sledovala představení nové kolekce. Událost si nenechal ujít ani Jaromír Jágr se svou přítelkyní Dominikou, poslanec Jaroslav Faltýnek nebo David Limberský s manželkou Lenkou.

Trapas ve Varech: Biasiol usadili hned vedle její ex Mlejnkové. Myslela jsem, že to je vtip, říká modelka

Jak jsme již psali, na přehlídku Zuzany Lešák Černé dorazily i expartnerky Veronica Biasiol s Barborou Mlejnkovou. Organizátoři je usadili vedle sebe a postarali se tím o menší trapas. Kuriózní situaci však krásky vzaly s humorem. Jak samotná přehlídka vypadala? Podívejte se v galerii.

Související články

2024-07-02T03:17:46Z dg43tfdfdgfd