DENNí HOROSKOP NA SOBOTU 15. 6. 2024: BýCI BUDOU ROZEZLENí, LVůM HROZí KONFLIKTY

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 15. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vypadá to, že nejste zrovna spokojení, něco vám v životě chybí a vy nevíte, co s tím. Neodmítejte přicházející změny, překonávejte překážky a jděte si za svým snem, ať už je jakýkoliv.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že ačkoliv vás čekají nové povinnosti, nemusíte se obávat, že byste něco nestíhali. Když budete všechno plnit krok za krokem, případně si necháte poradit, zvládnete to v pohodě.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Je správný čas, abyste využili nabídky podané pomocné ruky, kterou jste nedávno dostali. Musíte si však přiznat, že jste udělali chybu, když jste ji prvně kvůli své hrdosti odmítli. Snažte se vše napravit, dokud to jde.

Velký červnový horoskop lásky: Kozorohové budou vášniví, Střelci flámovat

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Připravte se na to, že vás některé záležitosti značně rozezlí. Pokud však zachováte nezaujatý postoj, nebude to tak zlé, jak to zpočátku vypadalo. Pozor si dejte na tendenci vyvolávat konflikty.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Všechno vám půjde hezky od ruky, takže povinnosti zvládnete docela rychle. Pokud však k některým aktivitám nepojímáte důvěru, nenechejte se k nim přemluvit, neměli byste z toho dobrý pocit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že jestli máte s někým z okolí nedořešené spory, ať se to všechno snažíte dát do pořádku. Napjaté vztahy ve výsledku nepomohou nikomu. Zajděte večer společně na skleničku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vyhněte se konfliktním situacím. Držte se při vyjadřování svých názorů raději více zpátky, ať není zbytečně oheň na střeše. Dlouho budované vztahy by to mohlo ohrozit. Raději počítejte v duchu do deseti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Snažte se prosadit veškeré nápady, na nichž už déle pracujete, mělo by to klapnout. Čeká vás mimořádný finanční příjem, neznamená to ale, že máte jít hned utrácet. Myslete na rezervy.

Čínský horoskop lásky na rok 2024: Šťastný rok Draka bude přát vztahům a jejich prohlubování

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Horoskop vás upozorňuje, že když vám někdo podá pomocnou ruku, neměli byste se tvářit, že je to samozřejmost. Važte si takových lidí a nezapomínejte, že občas byste se takto měli zachovat i vy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Horoskop vám radí, že jestli se ocitnete v konfliktní situaci, abyste se to celé snažili vyřešit smírnou cestou. Netřeba považovat za neúspěch, když se rozhodnete ustoupit ze svých původních záměrů.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Naplánujte pro své nejbližší výlet do akvaparku. Užijte si veškeré vodní atrakce a nezapomeňte samozřejmě vyzkoušet také ty adrenalinové. K večeru se můžete těšit na nečekanou návštěvu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Berte tento den jako výzvu na změnu způsobu života. Po čase, kdy jen přešlapujete na jednom místě, zjišťujete, že už vás to takto opravdu nebaví. Všechno záleží pouze na vaší odvaze věci změnit.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-06-14T19:41:55Z dg43tfdfdgfd