DENNí HOROSKOP NA PáTEK 28. 6. 2024: BERANI řEší PREKéRNí SITUACI, VáHY HáZEJí CHYBY NA OSTATNí

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 28. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Je čas udělat pořádek ve svých věcech. Zbavte se všeho, co už nenosíte, nepoužíváte a nepotřebujete. Uvidíte, jak se doma budete cítit příjemněji. Večer si uvařte něco dobrého a relaxujte u pěkného filmu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Když se budete jen litovat, rozhodně se samo nic nevyřeší. Je potřeba, abyste se chovali rázněji. Pokud si nevíte s něčím rady, máte kolem sebe dost lidí, kteří vám ochotně pomohou.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zvládnete vyřešit komplikovanou situaci takovým způsobem, že budou spokojeni všichni, jichž se to týká, můžete být na sebe právem hrdí. Tentokrát se opravdu můžete pochlubit každému okolo.

Velký letní horoskop lásky: Blíženci budou chtít hřešit, Lvi budou zářit a svádět

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Rozvíjejte tento den své schopnosti a dovednosti. Uvidíte, že vás to v životě posune zase o kus dál. Nebojte se více se usmívat. Třeba vám to pomůže získat nové přátele či lásku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pokud v rodinném kruhu dojde k rozepři, snažte se zůstat klidní a neprosazujte za každou cenu svůj názor. Berte v potaz i variantu, že se tentokrát můžete mýlit. Večer přeje návštěvám kulturních akcí.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Naprosté soustředění by mělo být vaší prioritou. Pokud stihnete všechny povinnosti včas, můžete vyrazit třeba na nákupy. Večírkům se ale tentokrát vyhněte a odeberte se raději domů relaxovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaší pozornosti se dožaduje rodina, jíž byste se měli věnovat. Bez obav si můžete dovolit hodit nenaléhavé záležitosti za hlavu, potřebujete nyní spíše relaxovat. Naplánujte zajímavý výlet pro své blízké.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si tento den pozor, abyste se pořádně koncentrovali na všechny vaše povinnosti. Chyba, kterou byste mohli z nepozornosti udělat, by se pro vás mohla stát osudovou a mít trvalé následky.

Velký červnový horoskop lásky: Kozorohové budou vášniví, Střelci flámovat

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nesvalujte své chyby na ostatní, celé by se to jen otočilo proti vám. Raději si přiznejte, jaké máte slabiny, na kterých bude potřeba zapracovat. Je na čase udělat si pořádek jak v práci, tak doma.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Bude se vám zdát, že vázne komunikace. Pokud budete mít pocit, že vám nikdo nerozumí, neberte si to osobně. Nenechte se zaskočit odtažitějším chováním ostatních. Zachovejte nadhled a pozitivní myšlenky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den se rozpoutá zajímavá debata, při níž byste neměli tvrdohlavě lpět na svém názoru. Takt při jednání nebude na škodu. Zbytečně byste si proti sobě poštvali někoho, jehož pomoc budete už zakrátko potřebovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Připravte se, že vás čeká spousta povinností. Vyhněte se chybám z nesoustředěnosti, znamenalo by to další práci navíc. Pozor si dejte na investice, o kterých máte pochybnosti.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-06-27T19:44:59Z dg43tfdfdgfd