DECHBEROUCí HAVLOVá, ELEGANTNí MIHULOVá čI VíLA VAGNEROVá: NEJZářIVěJší CELEBRITY NA čERVENéM KOBERCI

Před hotelem Thermal na festivalu v Karlových Varech se na červeném koberci prošly ty nejznámější osobnosti českého šoubyznysu. Elegantní róby, hluboké výstřihy a vysoké rozparky nechyběly ani tentokrát. Výraznou osobností byla například Dagmar Havlová, která oslnila fialovými šaty, dále elegantní Alena Mihulová či krásná Hana Vagnerová. Na místě byla i redakce eXtra.cz, která nafotila to nejlepší. 

58. ročník filmového festivalu v Karlových Varech běží v plném proudu. Samozřejmě jedním z nejdůležitějších aspektů této každoroční akce je červený koberec, po kterém se prošlo letos hodně známých osobností. Redakce eXtra.cz byla u toho a nafotila pro vás ty nejlepší róby.

První příchody na červený koberec: Mikluš rukojmí své maminky, Peroutka dorazil s manželem

Kdo letos nejvíce zazářil?

Jedny z nejkrásnějších šatů vynesla modelka Tereza Maxová, která letos zvolila černo-bílou barvu. Její oděv je ušitý na míru a vyznačuje se velice zajímavým designem u dekoltu. Dále oslnila například herečka Tereza Ramba, která vypadala jako nevěsta v bílém. Skvěle vypadala i herečka Alena Mihulová, která dorazila se svou dcerou Karolínou.

I Tatiana Dyková s manželem Vojtou Dykem zazářili na červeném koberci, stejně tak fialová a elegantní Dagmar Havlová. Zajímavým outfitem se pochlubila herečka Jenovéfa Boková, které tento model velice seděl. Také herečky Petra Nesvačilová a Hana Vagnerová se předvedly v krásných róbách. Herečka Elizaveta Maximová zazářila v bílé barvě, stejně tak herečka Lenka Vlasáková, která dorazila s manželem Janem Dolanským.

Doporučené video: První chvíle Jiřího Bartošky:

Hříšné šaty

Velice zajímavý outfit a také dost nebezpečný měla modelka Andrea Bezděková. Ta samozřejmě do Karlových Varů dorazila s přítelem zpěvákem Sebastianem Navrátilem. Modelka si nakonec musela dekolt pečlivě sepnout, aby náhodou něco nevykouklo.

Těmi nejlepšími záběry z červeného koberce se můžete pokochat v naší galerii.

Související články

2024-06-28T19:36:05Z dg43tfdfdgfd