APETIT PIKNIK JE TADY: PODíVEJTE SE NA NEJVěTší LáKADLA A PRAKTICKé INFORMACE

Jarní Apetit piknik se uskuteční v sobotu 15. června 2024 v parku Grébovka. Nabídne bohatý program, během kterého se představí nejvýraznější osobnosti kulinářského světa. Těšit se můžete na influencerku Chili, kuchaře Josefa Maršálka a Jana Punčocháře či vítěze Peče celá země Vojtěcha Vrtišku. Proběhne i oslava dvacátých narozenin časopisu Apetit. Připravili jsme pro vás praktické informace, ať si tento svátek gastronomie užijete co nejlépe.

Apetit Piknik 2024 - praktické informace a rady

Vinice, báječné výhledy na město a nádech italské renesance dělají z Grébovky časté místo oddychu nejen obyvatel Prahy. Jarní Apetit piknik se sem dokonale hodí. Letos nabídne stovku stánků, ve kterých bude možné ochutnat různá jídla, kávu, koláče a spoustu dalších věcí.

Jarní Apetit piknik začíná v 10:00 v pražském parku Grébovka, kam se dostanete i tramvají - nejbližší zastávky jsou Jana Masaryka nebo Krymská. Nejbližší stanice metra je Náměstí Míru. První hvězdné jméno v programu vystoupí už v 10:30, kdy se můžete těšit na Kuchařskou show Honzy Punčocháře a Somatu.

Zde naleznete užitečnou mapku Grébovky. Díky ní se na Apetit pikniku rozhodně neztratíte a zjistíte, kde jsou místa k posezení, fotokoutek magazínu Apetit nebo pitná voda.

Děti rozhodně nenechávejte doma nebo u babičky. Mohou si zkusit kreativní dílny s Domem dětí a mládeže Praha 2, půjde třeba o tvoření z papíru nebo výrobu masek. Možná je zaujmou i netradiční sporty s Podravkou, například trefování do Ajvaru nebo pěnové rybaření. Chybět nebude ani malování na obličej, skládání lega a různé omalovánky s dětskými časopisy.

Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země

Největší lákadla Apetit Pikniku 2024

Program Apetit Pikniku potrvá až do večera, v 18:10 začíná Vědomé vaření s vítězem MasterChef 2023 Honzou Albrechtem. Poté se dočkáme třetího losování tomboly. A co bude mezi tím? Můžete se těšit na kuchařku a komičku Chili, která připraví svou kulinářskou specialitu. S Josefem Maršálkem si popovídáme o současné české cukrařině a Jana Florentýna Pišová, autorka Kuchařky pro dceru, se podělí o tipy, které se hodí každému domácímu kuchaři.

S finalistou evropského kola Bocus d'Or Dominikem Unčovským se pro změnu bude grilovat. Mladý nadějný cukrář Vlad Rjasnyj zase předvede umění kompletace a zdobení dortu. Kuchařskou show si pro návštěvníky Apetit pikniku připraví Pavel Berky, Roman Staša, již zmíněný Jan Punčochář či vítěz soutěže Peče celá země Vojtěch Vrtiška.

Nelze ale zapomínat ani na to, že magazín Apetit, který dal pikniku jméno, letos slaví 20. narozeniny. V Grébovce bude přítomný na mnoha místech a budete se moct setkat nejen s časopisem jako takovým, ale i šikovnými lidmi, kteří ho pro vás s láskou připravují už dlouhá léta.

Přečtěte si také:

2024-06-14T14:24:33Z dg43tfdfdgfd