ÚPLňKY OD SRPNA DO KONCE ROKU 2024: JAKý VLIV BUDOU MíT NA NAšE CHOVáNí A KDY BýT PřI DůLEžITéM ROZHODOVáNí OPATRNěJší

 

Na každý měsíc v roce 2024 stále zbývá jeden úplněk. To není dobrá zpráva úplně pro všechny. Chování lidí se s úplňkem dočasně mění, většinou jsme nervózní a hrubí, aniž bychom věděli proč. Budou ale všechny úplňky tak negativní?

Úplněk v srpnu nastává 19. den ve 20:25 a pomůže vám vyřešit velký problém

Srpnový úplněk bude ve znamení Vodnáře. Dostanete nápad, jak vyřešit váš největší problém. Vzhledem k vyšší, mnohdy až obtěžující, činnosti mozku si budete všímat i těch nejmenších detailů, které by vám mohly pomoci. Horší stránka bude přecitlivělost. Můžete mít pocit, že vám nikdo nechce pomoci, že jste na všechno sami.

Video k článku ZDE

Také se může dostavit úzkost. Důležité bude najít si čas na to, co děláte rádi. Dobrou zprávou však je, že vztahy s vašimi nejbližšími se vyladí, budete se cítit, jako by vás něco nutilo navštívit je a sdílet s nimi všechno, co vás napadne.

Mohlo by vás zajímat: Úplněk má velký vliv na lidskou psychiku i tělo

Úplněk v září nastává 18. den ve 4:34 a pomůže vám vyjádřit své pravé já

Zářijový úplněk bude ve znamení Ryb. Budete schopni sdělit ostatním své myšlenky tak, aby je správně pochopili, a možná vás popadne touha navštívit starý hrad či dokonce hřbitov. Bude vás zajímat vše, co souvisí s duchovnem. Vliv Ryb však má i své temnější stránky, a sice neklid, nervozitu a přecitlivělost. Můžete se naštvat rychleji než obvykle. Svou přecitlivělost je nyní vhodnější využít, abyste pochopili jiné lidi a pomohli jim, než abyste na všechny křičeli. Bude to však vyžadovat značnou dávku trpělivosti.

Úplněk v říjnu nastává 17. den ve 13:26 a zlepší vaši asertivitu

Říjnový úplněk bude ve znamení Berana a zaručí vám zvýšené množství energie na různé aktivity. Zda tuto energii využijete moudře, záleží jen na vás. Dobrou zprávou je, že budete mnohem asertivnější než kdy dříve a intuice vám umožní odhalit podvodníky, ty lidi, kteří k vám přijdou ze sobeckých důvodů. Tou horší zprávou je, že ne všechna rozhodnutí, která učiníte, budou nejmoudřejší. Pozor si dejte zejména ne netrpělivost, můžete rychle vyvolat nedorozumění či dokonce konflikt. Tomu nepomáhá ani fakt, že váš názor pro vás bude ten jediný pravdivý a budete o něm přesvědčovat všechny okolo sebe. Pozor si dejte na stres, zbavte se ho četbou dobré knihy, kterou jste nečetli již pár let.

Úplněk v listopadu nastává 15. den ve 22:28 a upevní vaše důležité vztahy

Listopadový úplněk bude ve znamení Býka. To vám umožní popřemýšlet, kde jste v poslední době udělali chybu. Samotné uvědomění si, co jste mohli udělat lépe, vám pomůže zlepšit vztahy s rodinou a přáteli. Také se více začnete věnovat aktivitám, na které jste v poslední době neměli čas, nebudete nikam spěchat. Možná budete trochu méně pracovat, ale zato svou práci budete odvádět pečlivě a nadřízení s vámi budou spokojeni, strávíte-li většinu času v práci. Pokud práci nemáte, zazáříte na pohovoru. A pokud pomáháte někomu ze sousedů či z rodiny, všichni si vaší snahy budou vážit. Pozor si však dejte na stres, který se může projevit, když nebudete spokojení se svými penězi. Zkuste myslet na něco jiného než na peníze a budete spokojení.

Úplněk v prosinci nastává 15. den v 10:01 a probudí vaši touhu po vzdělání

Prosincový úplněk bude ve znamení Blíženců. K ostatním lidem budete důvěřivější než obvykle, což vám přinese mnoho hodnotných přátelství, ale někteří lidé vám mohou ublížit, pokud si nedáte dostatečný pozor. Můžete si všimnout, že budete upovídaní a ne všechna sdělení, která řeknete, budou nejšťastnější. Naštěstí se můžete těšit také na odhalení nového zájmu, který vám v budoucnu bude k užitku. Vzdělávání bude hlavní náplní vašeho dne. Čekají vás četné změny, kterým se dokážete přizpůsobit. Vyzkoušíte celou řadu nových věcí, které nebudou zbytečné. Můžete ale předpokládat, že lidé jsou na vás naštvaní, a to zcela bezdůvodně. Nebojte, jde pouze o dočasný pocit, který za chvilku zmizí.

Další články

2024-07-26T22:02:18Z dg43tfdfdgfd