ZážITEK Z PRAGUE BOATS: ROMANTICKá VEčEřE NA VODě NENí JEN PRO TURISTY

Naše plavba začala večeří na moderní elektrické lodi, která je vybavena velkými panoramatickými okny. Hosté si mohou vychutnat pokrmy z české i mezinárodní kuchyně, zatímco loď klidně klouže po Vltavě. Během večera se město postupně halí do večerního osvětlení, které dodává celému zážitku nezapomenutelnou atmosféru.

V rámci plavby na lodi můžete oochutnat rozmanitý raut. Menu na palubě je pestré a zahrnuje jak tradiční české pokrmy, tak i moderní kulinářské trendy.

Podívejte se na video z naší plavby na Prague Boats

Pro milovníky sladkého byl připraven bohatý výběr dezertů, kde nechyběl ani oblíbený cheesecake. Na výběr je i z mnoha alkoholických koktejlů a kvalitního vína. Pití však v ceně vstupenky není zahrnuto.

Zatímco jsme si užívali večeři, loď nás provedla kolem nejznámějších pražských památek. Vidět Karlův most a Pražský hrad osvětlené nočními světly bylo magické i pro rodilé Pražany. Tichá plavba po řece poskytuje jedinečný klid a umožňuje vychutnat si krásu města bez ruchu a shonu běžného turistického dne.

Kulinární plavba s Prague Boats je zážitkem, který potěší nejen chuťové pohárky, ale i duši. Ať už jste turista nebo místní, tento zážitek vám nabídne nový pohled na Prahu! 

2024-07-27T06:17:05Z dg43tfdfdgfd