ZNAMENí ZVěROKRUHU, KTERá JSOU PřEDURčENá K NALEZENí SKUTEčNé LáSKY. PROžIJETE S NIMI VášNIVé LéTO

Láska je univerzálním jazykem všech. Snad každý po ní v nějaké fázi života toužil nebo právě touží. Motýlky v břiše, zasněný pohled a srdce naplněné až po okraj láskou a neskutečnou něhou je něco, co chce prožít snad opravdu každý, byť jen jednou. Ve filmech je nalezení pravé lásky jednoduché, jak to je ale v reálu? Zkuste najít svou lásku podle znamení zvěrokruhu!

Kdo najde skutečnou lásku?

Zamilovat se, společně zestárnout a prožít plnohodnotný život je pro mnohé klíčem ke spokojenému životu. Najít pravou a trvalou lásku, která bude pevná a stálá v dobrých i špatných časech, není jen fikce z filmů. A můžete ji najít i díky znamení zvěrokruhu. Která z nich jsou předurčená k nalezení skutečné lásky? A je mezi nimi i to vaše znamení?

Mohlo by se vám líbit

Tato 3 znamení prožijí letos skutečně žhavé léto. Láska jim prozáří horké dny. Podívejte, zda patříte k nim

Třem znamením zvěrokruhu by se podle hvězd toto léto mělo neuvěřitelně dařit při hledání lásky. Ať jste svou spřízněnou duši zatím dosud nenašli, nebo si potřebujete zahojit bolavé srdce po nevydařeném vztahu, rozhodně si na milostném poli věřte. Jste mistři flirtu a právě letos by se z vaší letní lovestory mohla vyklubat láska na celý život.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Býk (20. dubna - 20. května)

Býci mají oddanou povahu, která nabízí spoustu benefitů. Býci nejsou z těch, kteří by se rozcházeli při prvním problému, naopak umí vytrvat a s partnerem překonat i těžkosti, které přirozeně mohou přijít. Jejich oddaná povaha je něco, co se na nich partnerům líbí. Jejich stabilita a jistota, jíž poskytnou nejen ve vztazích, z nich umí vytvořit spolehlivé partnery, kteří rádi naslouchají a jsou loajální za každé okolnosti. Spojení s nimi je trvalé, proto je jim předurčeno najít tu pravou lásku, se kterou mohou konečně zestárnout.

Lev (23. července - 22. srpna)

Ač to tak možná nevypadá, Lvi jsou velmi oddanými partnery a vztah s nimi je jako vášnivá horská dráha. Jsou rádi středem pozornosti, to bez debat, a jejich partner jim musí především lichotit a říkat jim vše, co chtějí slyšet. Ale na druhou stranu jsou to také jedinci, kteří toho umí hodně dát. Jsou vřelí, soucitní a jejich milostná vyznání a gesta jsou legendární. Těšte se na neustálé překvapení, romantická vyznání lásky, vášnivé polibky a nespoutané milování. Ano, Lvi si skutečně pravou lásku zaslouží.

Mohlo by se vám líbit

Máte ještě jednu šanci na lásku? Kterým znamením to napodruhé vyjde lépe?

Máte na sobě vytoužené svatební šaty, za ruku držíte partnera svých snů a jistým “ano” oddávající úřednici slibujete, že právě s tímto člověkem chcete zůstat, dokud vás smrt nerozdělí. V ten okamžik jste tomu doopravdy věřili, jenže vaše manželství je nyní dávnou minulostí. Přesto dál věříte v krásu tohoto svazku a klidně byste si ho znovu zopakovali, pokud by se našel ten pravý. Jste starší, zkušenější a už víte, co od života i vztahu čekat. Ale i co doopravdy chcete. Zjistěte, jestli právě vašemu znamení hvězdy předpověděly před oltářem úspěšný svatební reparát.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Váhy (23. září - 22. října)

Milovníci rovnováhy a harmonie doslova trpí, když jsou kolem nich rozbroje a hádky. Snaží se vždy stavět do role mírotvůrce a vše hasit už v zárodku. I ve vztazích tak hledají rovnováhu a nejsou z těch, kteří by si libovali v hádkách. A to z nich dělá dobré partnery, kteří se umí domluvit na kompromisu. Navíc jsou rovněž dobrými diplomaty, kteří vždy dojdou k dohodě. Hledají v životě jin ke svému jangu, a tak by tedy jejich pravá láska měla mít přesně ty vlastnosti, kterými Váhy doplní.

Mohlo by se vám líbit

Podle zvěrokruhu: Tito muži se rychle zamilují. Po rozchodu si okamžitě najdou novou lásku

Astrologie nám může odhalit mnoho zajímavého o našich osobnostech a o tom, jak se chováme v různých situacích. Některá znamení zvěrokruhu mají tendenci se rychle zamilovat a snadno navázat nový vztah, i když je ten předchozí čerstvě ukončený. Která znamení mezi ně patří? Podívejme se na tři mužská znamení zvěrokruhu, která se po rozchodu velmi rychle vzpamatují a znovu otevřou své srdce lásce, i když po té předchozí ještě nevychladla postel.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři nejsou zrovna citově založení lidé, kteří by neustále svému protějšku opakovali, jak ho milují, co pro ně všechno znamená a podobně. Umí to však dokázat činy a gesty, kterých se nebojí. Jsou vášniví, o tom žádná, ale pocity a city jim nic moc neříkají. Vrhají se do lásky po hlavě, velmi rádi se zamilují a lásku prožívají silně. Jejich láska je ohnivá, nechybí vzájemné doteky, polibky a také vášnivé milování, které zamotá hlavu snad každému. Když milují, všichni to poznají. Dost často potkají ve svém životě spřízněnou duši, svou pravou lásku!

Své znamení jste mezi těmito ohnivými vášnivými znameními lásky nenašli? Nevadí. Podívejte se, jestli nenajdete vaše znamení mezi těmi, kteří prožijí letos skutečně žhavé léto. Láska jim prozáří horké dny. 

Související články

2024-07-27T11:23:59Z dg43tfdfdgfd