ZELňAčKA PODLE TOPMODELKY HEIDI KLUM: PřEKVAPí MLETýM MASEM, CHILLI OMáčKOU I KONZERVOU RAJčAT, CHUť JE OVšEM JEDINEčNá

Krásná Němka se ve světě modelingu pohybuje již přes třicet let. Okouzlila světové návrháře, zpěváka Seala i miliony svých fanoušků. Málokdo si ovšem Heidi Klum dokáže představit třeba v kuchyni při vaření rodinného oběda. Přitom čtyřnásobná matka nemá problém připravit menu, jehož součástí může být třeba její oblíbená zelňačka.

Modelka, herečka i kuchařka

Heidi Klum se do povědomí dostala před 31 lety, kdy zvítězila v soutěži „Modelka roku 1992“ a získala tak svůj první kontrakt ve výši 300 tisíc dolarů. Od té doby její hvězda pouze stoupala. Kromě modelingu se Němka věnuje i herectví, navrhuje vlastní oblečení, stala se porotkyní v soutěži Amerika má talent či reality show Heidi Klum: svět modelingu.

Že je ovšem i zdatnou kuchařkou, předvedla v Rachel Ray Show, kde uvařila svou oblíbenou zelňačku. S pomocí několika netradičních ingrediencí ukázala, že se v rodné vlasti naučila otáčet v kuchyni.

Smažené krucánky podle Josefa Maršálka: Sladkou, krásně křupavou a nadýchanou pochoutku vonící vanilkou zvládnou i děti

Zelňačka podle Heidi Klum

Na přípravu hutné polévky budete potřebovat tyto suroviny: 3 střední cibule, lžíci rostlinného oleje, 600 g mletého hovězího masa, sůl a pepř, 2 hrnky nakrájených bílých žampionů, 1 sklenici kysaného zelí, 1 sklenici sterilovaných okurek, 1 plechovku loupaných rajčat, 1,5 l zeleninového vývaru, 1 sklenici chilli omáčky, 2 hrnky vody, ½ hrnku smetany ke šlehání.

Jak na to?

  1. V hrnci rozpalte olej. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a osmahněte ji dozlatova.
  2. Mleté maso osolte a opepřete, vložte do hrnce a nechte ho zatáhnout.
  3. Nakrájejte žampiony a přidejte je k masu a cibuli.
  4. Pořádně zamíchejte a přidejte další ingredience, tedy kysané zelí, rajčata, nahrubo nakrájené okurky, zeleninový vývar a chilli omáčku.
  5. Vařte zhruba 45 minut, podle potřeby přidejte vodu.
  6. Těsně před podáváním vmíchejte smetanu a zhruba minutu ji nechte provařit.

Zdroje informací:

Wikipedia.org - Heidi Klum

Rachelrayshow.com - Heidi Klum's Sauerkraut Soup

Přečtěte si také:

2023-06-07T12:33:55Z dg43tfdfdgfd