WILLIAM A KATE BY PODLE DESIGNéRKY RODINY „PROCHáZELI PEKLEM“ V BOJI S RAKOVINOU, říKá DESIGNéRKA RODINY

Amaia Arrieta, návrhářka oblečení a blízká přítelkyně královské rodiny, prozradila, že princ William a Kate Middletonová procházejí „peklem“ po diagnóze rakoviny princezny.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

„Jsem momentálně zlomená srdce. Myslím, že procházejí peklem. Doufám, že se z toho vrátí. Je to velmi osobní,“ řekla Arrieta, žena za mnoha oděvy pro mladé z Kensingtonského paláce, The Telegraphu.

Španělská designérka je zdrojem dětských vzhledů královské rodiny od doby, kdy byl nejstarší syn Williama a Kate, princ George, ještě jen miminkem. Řekla publikaci, že oblékat královskou rodinu jí přináší „velkou hrdost“.

Minulý týden princ William poskytl vzácnou aktualizaci o zdravotním stavu své manželky během cesty do severovýchodní Anglie. Jedna žena se ptala dědice trůnu, jak se má Kate a její děti, na což William odpověděl: „Dobře, děkuji. Ano, máme se dobře.“

Uprostřed konspiračních teorií o svém odstoupení z královských aktivit po abdominální operaci v lednu Kate minulý měsíc prozradila, jak byl její diagnóza velkým šokem a že ona a William „děláme všechno, co můžeme, abychom to zpracovali a zvládli to soukromě, pro dobro naší mladé rodiny.“

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI.

The post William a Kate by podle designérky rodiny „procházeli peklem“ v boji s rakovinou, říká designérka rodiny appeared first on Instafamosos.

2024-05-08T14:12:18Z dg43tfdfdgfd