VýKLAD ANDěLSKýCH KARET OD 5. čERVENCE 2024: NESNAžTE SE čINIT ZáVAžNá ROZHODNUTí

Víkendové dny jsou plné naděje a důvěry v život. Můžete pocítit velkou touhu být sami v tichu svého srdce. Naslouchejte vnitřnímu vedení a následujte jemný hlas, který vás povede správným směrem. Co ještě andělské karty vzkazují?

Víkendová karta: Poustevník

Andělské poselství na víkend je v duchu harmonie, klidu a důvěry. Touha po samotě vede k probuzení a uzdravení na fyzické i mentální úrovni. Poustevník vás nabádá, abyste trávili více času sami se sebou. Někdy se mohou objevit obavy a strach. Být v tichu vaší duše je velmi povznášející, ale mysl má přece jen ráda svůj stereotyp a staré zvyky. Nenechte se ovládat hlavou a vyzkoušejte blahodárné účinky ticha. Dostanete odpovědi na otázky, které vám dlouho nedaly spát.

Samota vás zavede do tajemné říše nevědomí

S důvěrou se oddávejte snění a rozjímání. Najděte si klidné místo, kde nebudete ničím a nikým rušeni. Zhluboka dýchejte a naslouchejte jemným signálům srdce. V přírodě se vaše intuice ještě umocní. Pozorujte stromy, vodní hladinu nebo zurčící potůček. Odložte všechny starosti a smutky, nechte, ať je voda odnese a rozpustí.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Jste nemocní a nemůžete ven? To vůbec nevadí. Zapalte si svíčku a pozorujte mihotavý plamínek, zavřete na chvíli oči a dovolte si jen dýchat. Na závěr udělejte rituál s vodou, která spláchne veškeré vaše obavy a strach. Představte si, jak je vaše mysl čistá, srdce milující a fyzické tělo zdravé. Sprchujte se tak dlouho, jak jen potřebujete. S úsměvem vykročte vstříc novému životu.

Závažná rozhodnutí odložte na později

Máte před sebou důležité rozhodování, starosti a problémy vám nedají spát? Věřte, že rozhodovat se ve strachu není dobré. Do vašeho života by neproudilo světlo a jemné vibrace. Odložte problémy stranou a poodstupte, vrátí se k vám, až budete připraveni čelit nástrahám a uklidníte své rozbouřené nitro. Moudrost, kterou načerpáte ve svém srdci, vám pomůže učinit důležitý životní krok a zavede vás na cestu lásky, míru a porozumění.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Horoskop na červenec pro všechna znamení:

2024-07-05T04:41:19Z dg43tfdfdgfd