VíKENDOVý HOROSKOP: BLížENCI SE BUDOU BAVIT, PANNY BY MěLY RELAXOVAT

Je tu poslední jarní víkend a skoro všichni už se nemohou dočkat přicházejícího jara. Skoro všichni si také užívají volné víkendové dny. Některé však taková pohoda nečeká. Koho? To se dozvíte v našem víkendovém horoskopu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

O víkendu si vyzkoušíte pořádnou práci, na kterou nejste zvyklí. Vypadá to, že budete muset vyřešit zapeklitou situaci, se kterou se však nakonec zdárně vypořádáte. Ne nadarmo se říká, že bez práce nejsou koláče, tak na to pamatujte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pamatujte o víkendu na slušné vychování a nenechte se rozpálit doběla, když to nemáte zapotřebí. Raději si užívejte sluníčko a klidné časy. Bouře zase brzy přijdou, ani se nenadějete. Také se zamyslete nad plány na léto. Už klepe na dveře.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy tento víkend radí zaměřit se na klidnější aktivity a zbytečně se nepřepínat. Mohli byste si ublížit. Pokud už se do něčeho pustíte, myslete na svoje zdraví a limity. Práce kvapná, málo platná.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nechtějte být o víkendu ve všem nejlepší. Stejně by se vám to nepodařilo. Raději se smiřte s tím, že nic není zadarmo a budete si muset máknout, i když úspěch nebude až takový, jak jste čekali. Ono jindy se to zase podaří líp.

Velký gurmánský horoskop: Vodnáři rádi netradiční pokrmy, Lvi požadují okázalé chutě

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento víkend vám hvězdy přejí spoustu zábavy. Těšit se můžete na příjemné setkání s přáteli a blízkými. Pozor ale na přílišné rozhazování peněz. Ponechte si rezervu pro nečekané výdaje, které by mohly přijít příští týden.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Víkend pro vás bude znamenat čas na odpočinek a regeneraci. Věnujte se rodině a domovu, kde načerpáte novou energii. Nedělejte si starosti s věcmi, které nemůžete ovlivnit, a raději si dopřejte čas pro sebe.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop na tento víkend vám přeje. Budete se cítit na vrcholu svých sil. Ideální čas na to, abyste se pustili do projektů, které jste dlouho odkládali. Vaše odhodlání a energie vám pomohou dosáhnout skvělých výsledků.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Na tento víkend si naordinujte péči o své zdraví. Dopřejte si dostatek spánku a relaxace. Pokud se budete cítit unavení, neváhejte odložit povinnosti na jindy a užít si klidný den bez zbytečných starostí. Však ona vám práce neuteče.

Velký horoskop na červen 2024: Ryby čeká divoké dobrodružství, Berany nová láska

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Předposlední jarní víkend bude plný rozhodování. Ať už se jedná o práci, rodinu nebo osobní život, snažte se dělat rozhodnutí s rozvahou. Nechte si poradit od blízkých, kteří vám mohou nabídnout nový pohled na věc.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Můžete se těšit na víkend plný vášně a dobrodružství. Nebojte se vyjít ze své komfortní zóny a zkusit něco nového. Vaše odhodlání a energie vám otevřou nové obzory a přinesou nezapomenutelné zážitky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Na víkend moc plánů nemáte. Snad jen užívat si volno, pouštět si seriály a dělat drobné úpravy vašeho obydlí, které vás baví. Tyto malé inovace vám pomohou utřídit si myšlenky a zároveň se během nich zamyslíte nad svým životem a budoucností.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

O víkendu se pokuste načerpat co nejvíce síly pro následující týden. Bude se vám hodit. Ne že by vás čekala nějaká náročná práce, ale i na zábavu je potřeba mít energii. Zamyslete se zároveň, jestli jste na něco nezapomněli.

Jak na tom budete ve vztazích, to se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-06-14T12:25:52Z dg43tfdfdgfd