VYBíRAVí FASHION PEOPLE SE V PONDěLí NENAJí. FREESCOOT SERVíRUJE MENU PLNé MASA

Speciální týden s fashion people zahájí influencer Jakub Smrek, který si říká Freescoot. Pohostí modelku, návrháře nebo manažera hvězd. Nemůže vařit doma a nic nepůjde úplně hladce. Pomůže kamarádka na telefonu?

Pondělní soutěž amatérských kuchařů začne tentokrát u pětadvacetiletého Jakuba „Freescoota“ Smreka, kterého si můžete pamatovat jako účastníka LIKE HOUSE II. Jako influencer působí od 12 let, teď ale dle svých slov nemá nejlepší období. Je po rozchodu, často se stěhuje a pracuje v trafice. Peníze by se mu nyní hodily, a tak by si přál Prostřeno! vyhrát. Jelikož má prý doma šváby, nemůže se natáčet u něj. V den vaření bude tedy v náhradních prostorách. Přinesl sem pár osobních věcí, jako obrazy, co maloval, rukavice z MMA zápasu či peněženku po tátovi.

Pro hosty má naplánované zajímavé menu. Slibuje hovězí carpaccio, Pho Bo junior, žebra na černém pivu s domácím chlebem a apple pie. Bohužel se málokomu trefí do noty. Modelka Daniela Zálešáková nejí maso a má alergii na laktózu, módní návrhář Dominik Navrátil nejí syrové maso. Vybíravý je i exmanažer Agáty Hanychové Pepa Koudelka, který jí jen kuřecí maso. Jakub bude v neznámém prostředí nervózní a nebude šetřit sprostými slovy. V kuchyni bude jako slon v porcelánu. Spálí se o pekáč, při krájení mu stříkne do oka šťáva z cibule a nepamatuje si recept na polévku. Ještěže má kamarádku na telefonu, která mu radí.

Podívejte se na video s Jakubovou kamarádkou:

Suchý chleba místo hlavního chodu

Po příchodu hosté zjistí, že se všichni znají ze sociálních sítí nebo přes známé. Zarazí je ovšem nedbale prostřený stůl. Jakub jim sdělí, že mu kamarádka na poslední chvíli zrušila slíbený byt na natáčení. Daniela má ráda vše připravené a vůbec mu situaci nezávidí. Než přijde na stůl předkrm, Pepa s Danielou přiznají, že nejí kromě kuřecího žádné maso. V tu chvíli přichází hostitel s otázkou, jestli někdo není vegetarián. Odpovědí je mu smích. Ještěže je nahoře rukolová ozdoba. Předkrm tedy ochutná jen herečka Natálie Stejskalová. Dominik syrové maso nejí. Polévka ale bude mít úspěch.

Jakub se ji rozhodne servírovat v malých mističkách a možná by jí mohl dát klidně větší porci. Žebra se poté budou jíst rukama ze společného prkénka. Jen Pepa si dá suchý chleba. Tvrdí, že mu to vůbec nevadí, protože pečivo běžně nejí. Jako zábava bude jízda na elektrické koloběžce. I když někteří málem nabourají, bude to pro všechny zážitek. Ukážou se někteří jako taktici? Dívejte se vpodvečer na prima+ na všech pět dílů týdne a stáhněte si aplikaci. Nic vám díky ní neuteče ani o letní pauze, kdy se budou vysílat reprízy pořadu.

2024-06-24T09:17:22Z dg43tfdfdgfd