VELKá VěšTBA NA SRPEN PRO ŠTíRY: MáTE PřED SEBOU VELKý A NáROčNý úKOL

Co čeká Štíry v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže zapomenout na člověka, který vám v minulosti ublížil? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Královna mečů. Ta předpovídá, že budete mít co do činění s někým, nejspíš ženou, kdo má ostřejší jazyk než vy. Také můžete řešit nějaké právní záležitosti, případně vyhledat odbornou pomoc nějaké lékařky. Rozhodně se s vámi tento člověk mazlit nebude, na rovinu vám řekne, co si myslí. Ale když si z toho dokážete vzít to dobré, posune vás to dál.

Co říkají mariášové karty?

Začátek srpna vychází velmi pěkně. Budete dělat vše, co máte naplánované, a půjde to, jak jste si představovali. Budete mít i nějaké výdaje pro dobrou věc, které vám půjdou do zisku. Může také přijít pracovní nabídka, díky které byste si mohli nějakým způsobem přilepšit.

Během druhé dekády se může něco přiostřit. Budou to informace nebo novinky, které se budou týkat starších lidí kolem vás, a vy budete muset zařídit nějaké záležitosti, které se týkají lékařských nebo právních věcí. Případně se vám v pracovní oblasti nemusí vše úplně dařit a vy to vše budete muset přenastavit. Bude to pro vás tedy trochu náročné. Mimo hru nejsou ani lékařské zákroky, z nichž některé mohou být velice nečekané. Buďte proto opatrní na sebe, na své blízké a všechny starší osoby ve svém okolí.

Čtěte také: Horoskop zdraví pro všechna znamení: Víte, kterou nemocí jste nejvíc ohroženi?

Koncem srpna si hodně oddechnete. Něco z vás spadne a budete moci nabrat novou energii. Konečně byste měli čerpat z toho, co se vám dříve podařilo sjednat nebo nastavit, a také konečně budete mít pocit, že vše jde tak, jak jste si představovali.

Rituál na srpen pro Štíry

Pokud máte v životě někoho, na koho chcete zapomenout, protože vám ublížil, vyzkoušejte tento rituál. Vezměte fotku tohoto člověka nebo ho nakreslete a napište pod obrázek jeho jméno a příjmení. Speciálně pro tento účel si kupte jehlu. Tu namočte do kravského hnoje, zapíchněte ji do fotografie a řekněte: „Ať jeho zlost uteče jak laň a spravedlnost dopadne naň (jméno toho člověka). Jeho slovo a činy nechť mě nedohoní, a tak se staň.“ Pak fotografii spalte a popel společně s jehlou někde zakopejte do země, odejděte a už se neohlížejte zpět. A ještě jedno důležité upozornění: Před použitím tohoto kouzla buďte upřímní a spravedliví k druhému. A je-li vina na vaší straně, pak si říkáte o lekci osudu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-07-27T03:36:11Z dg43tfdfdgfd