VELKá VěšTBA NA SRPEN PRO VáHY: POZOR, Ať SE NEZAMILUJETE DO NěKOHO ZADANéHO!

Co čeká Váhy v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A díky jakému rituálu můžete požádat zemi, aby vám pomohla s vašimi těžkostmi? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Král pohárů. To je velmi příznivá karta. Ukazuje člověka, který už tolik neřeší své ego a který dává, aniž by za to něco požadoval. Budete flirtovat, užívat si lásky a také hojně komunikovat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám na začátek srpna slibují radost ve věci, na které vám záleželo. Může se to týkat pracovní oblasti nebo třeba nové dovednosti, kterou si osvojíte. Každopádně se vám vaše píle vyplatí. Hezky vám vycházejí i přátelské vztahy a možná přijde i nějaký zajímavý nápad, který se bude týkat možnosti získání větší sumy peněz nebo lepšího a výnosnějšího zaměstnání. Stanovíte si úkoly, budete vymýšlet různé detaily a určitě se nudit nebudete.

Mohlo by vás zajímat: Jak milují jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve druhé dekádě vás čekají výdaje, které vás mohou trochu pozlobit, ale nebude to nic, co byste nezvládli, a bude to na dobrou věc. Krásné karty vám vycházejí pro lásku. Někdo vám možná otevře své srdce a vy jemu. Může se to ale bohužel stát i Vahám, které jsou zadané, a pak budou řešit, co s tím, aby nikomu neublížily.

Ve třetí dekádě už budete vědět, co vlastně od vztahů chcete. Dokážete si srovnat pro a proti, uděláte správné rozhodnutí a budete díky tomu klidnější, spokojenější a vyrovnanější.

Rituál na srpen pro Váhy

Kromě toho, že chození na boso je zdravé, také pomáhá navázat bližší kontakt se zemí, kterou můžete požádat o pomoc. Pokud půjdete naboso v trávě nebo třeba na pláži, poproste zemi, aby si vzala všechny vaše těžkosti – strach, únavu, hněv… Nepotřebujete žádná speciální zaklínadla, ale je potřeba projevit svůj vděk. Země je moudrá, silná, dává odpuštění, hojí a dokáže si poradit s tím, co je pro vás těžké.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-07-26T03:47:11Z dg43tfdfdgfd