TýDENNí HOROSKOP OD 9. DO 15. Září 2024: ŠTíRY NEčEKAJí POZITIVNí UDáLOSTI, KOZOROZI ZAčíNAJí žáRLIT

Slunce stojí ve znamení zemské Panny, ale je v opozici se Saturnem, což může přinést pocity únavy a vyčerpání. Máme snahu dělat svědomitě své úkoly a povinnosti, ale mohou nám docházet síly. Tím větší cenu bude mít každý náš úspěch a pozitivní událost. Co dalšího můžeme v tomto týdnu čekat? Nahlédněte do našeho horoskopu.

Beran (21. března – 20. dubna)

Poděkujte novoluní ve znamení Panny, které vám vám seslalo energii. Na její vlně se povezete až do 19. září. Dokončete všechny úkoly, které odsouváte a konečně si dovolte trochu zpomalit. Pokud se vám něco nelíbí, komunikujte! Některé záležitosti se vyřeší samy, když o nich otevřeně promluvíte. Vztahy mohou být trochu napjaté, ale ale na vině je nedostatek trpělivosti, nic závěžého. 

Býk (21. dubna – 21. května)

Sebevědomí a stabilita uplynulých dní se pomalu rozplývá. Nenechte se vyčerpat tím, že budete každému pomáhat. Myslete především na sebe. Tento týden je ovšem ideální pro řešení finančních záležitostí nebo plánování větších investic. Ve vztazích se snažte držet trochu zpátky, ne každý je zvědavý na vaše rady, i když je myslíte dobře. Prospěje vám, když si uděláte čas pro sebe. 

Blíženci (22. května – 21. června)

Máte skvělou kondici, pokud jde o chuť do práce a nové nápady. Také váš intelekt je na vrcholu, což vám pomůže v práci i osobním životě. Dávejte ale pozor na to, abyste nezanedbávali odpočinek. Koncem týdne může dojít k nečekanému setkání s někým z minulosti. Pokud vám nebude příjemné, měli byste se zamyslet nad tím, jak se se starými bolístkami vypořádat jednou pro vždy. Berte to jako šanci.

Mohlo by se vám líbit

Podlost podle horoskopu: Těchto 5 znamení zvěrokruhu jsou největší podrazáci

Pokud jde o vztahy, věrnost a důvěra jsou jejich zásadním předpokladem. Astrologové se však často obracejí ke hvězdám, aby pochopili, proč někteří lidé mohou mít problém zůstat věrní. I když je důležité si uvědomit, že ne každý člověk v určitém znamení zvěrokruhu bude vykazovat tyto vlastnosti, některá znamení jsou často více spojována se sklony k nevěře a podlosti. Zde je pět znamení zvěrokruhu, která jsou v astrologickém světě často považována za největší podrazáky.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Rak (22. června – 22. července)

Cítíte trochu neklid a nervozitu. Vaše tendence být neustále ve střehu vás ale ochrání před nepříjemnostmi, které vás v tomto týdnu mohou potkat. Víkend přinese úlevu a zklidnění a vy budete mít možnost podívat se na věci z jiného úhlu pohledu. Pokud jde o práci, hladce zvládnete to, co byste jindy řešili dlouho a obtížně. Nezapomeňte pochválit a odměnit sami sebe, nikdo jiný to neudělá. 

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden vám přinese nové příležitosti, zejména v oblasti kariéry. Vaše ambice porostou a spolu s nimi i vaše sebevědomí. Nezapomeňte ale, že žádný strom neroste do nebe a přidejte do života trochu pokory, jinak může dojít k neshodám ve vašich vztazích, zejména se členy vaší rodiny. Pozor si dejte na peníze, možná to vypadá, že jich máte nebo budete mít dost, ale raději šetřete a neutrácejte za to, co nutně nepotřebujete.  

Panna (23. srpna – 22. září)

Už dlouho čekáte na tu správnou invenci, impuls, který by vám pomohl zase trochu nasměrovat vaše aktivity. Připadáte si trochu "neuspořádaně", ale to brzy skončí. Inspirace přijde ze strany někoho staršího, koho máte ve svém pracovním okolí. Na druhou stranu se snažte trochu více odpočívat, hlavně mentálně. Víc než kdy jindy teď potřebujete umět "vypnout myšlenky". Dbejte na své zdraví a neignorujte drobné signály těla.

Mohlo by se vám líbit

Numerologie: Odhalte svůj magický dar podle data narození. Číslo 5 komunikuje s duchy, číslo 9 je šamanem

Numerologie je fascinující disciplína, která propojuje svět čísel s naší duchovní cestou. Ač ji ne všichni věříme a využíváme její kouzlo, uvědomujeme si, že každé číslo od 1 do 9 má specifické vibrace, které odhalují naše unikátní magické dary. Pokud jste někdy přemýšleli, co říká například vaše datum narození o vašich skrytých schopnostech, následující přehled vám poskytne odpověď. Každý totiž máme nějaké své kouzelné schopnosti.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Váhy (23. září – 23. října)

Pomalu ale jistě se ve vašem životě začínají dít změny, které budou mít trvalejší charakter. Možná budete muset udělat nějaké rozhodnutí, které vás dlouhodobě ovlivní. Rozhodujte se vždy podle své intuice, tak, jak to cítíte srdcem, protože to vás nezklame. Ve vztazích se může objevit příležitost prohloubit své spojení s blízkými, jděte takové příležitosti naproti. Vztahy jsou důležité pro každého z nás.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Události, které se vám teď dějí, možná nejsou na první pohled úplně pozitivní, ale ve výsledku můžete zjistit, že vám přinesou do života zlepšení. Snažte se zachovat si čistý štít, pokud jde o vaše svědomí, protože vás může potkat velké pokušení. Vztahy budou vyžadovat více pozornosti, ale uvědomíte si, jak důležité je mít rodinné zázemí a milujícího partnera

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Pro Střelce bude tento týden plný aktivity a nových výzev. Očekávejte zajímavé příležitosti v práci, které ale budou vyžadovat docela dost vaší energie. Snažte se hospodařit s ní chytře, protože by vám mohly brzy dojít síly. V osobním životě vás čeká harmonie a můžete se setkat s někým, kdo vám změní pohled na svět. Mějte oči otevřené, pokud jde o duchovní stránku a osobní rozvoj. 

Mohlo by se vám líbit

Numerologický horoskop na září 2024: Jaké výzvy a příležitosti nám přináší tento měsíc. Číslo 9 je magické

Září, do něhož dnes vstupujeme, je měsícem změn a nových začátků. Dny se zkracují, léto, i když se to zatím rozhodně nezdá, pomalu ustupuje podzimu, a s touto proměnou přichází i nové energetické vibrace, které ovlivňují naše životy. Numerologie, starobylá věda o číslech a jejich vlivu na lidský osud, nám nabízí návod, jak tyto změny zvládnout a jak je využít ve svůj prospěch.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Možná se cítíte osaměle a vyčerpaně, což může být způsobeno tím, že se vám nedaří realizovat vše tak, jak jste si naplánovali a vysnili. Zkuste se nevzdávat svého cíle, ale hledejte jinou cestu. A buďte připraveni také riskovat. V osobních vztazích vás čeká trochu dusno, začínáte žárlit. Možná je to menší upozornění, že byste se měli svému partnerovi více věnovat a občas ho ubezpečit o tom, že je pro vás důležitý. 

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Zastavte se a poslouchejte hlas ve své hlavě. Dost možná vám totiž našeptává, že je ve vašem životě něco ne úplně dobře. Pokuste se rozlišit mezi tím, co cítíte a co si myslíte. Pokud je potřeba něco razantně vyřešit, udělejte to co nejdříve, protože potom se váš život může stát mnohem smysluplnějším. Obecně pro vás bude tento týden plný bilancování a třídění myšlenek. Tím spíše pak ale bude důležité kompenzovat to fyzickými aktivitami. 

Ryby (21. února – 20. března)

Tento týden pro vás bude klidnější, vhodný pro vnitřní reflexi a meditaci. Ve vztazích se dočkáte trochu nudy a stagnace, ale ve finále je to teď pro vás lepší než hádky a emoce jako na horské dráze. I když teď vyhledáváte spíše klid a samotu, nezapomeňte na důležité úkoly, které je třeba vyřešit za pomoci dalších lidí. Chtě nechtě budete muset vylézt z ulity. Radostný bude víkend, který přinese dobré zprávy z vaší širší rodiny. 

Prohlédněte si také naši galerii, ať zjistíte, jaká je tento týden nejlepší afirmace právě pro vaše znamení zvěrokruhu.  

Máte rádi naše články z oblasti ezoteriky? Přečtěte si také tento: Numerologický význam 4 nejoblíbenějších dívčích jmen: Jaká jména přitahují štěstí a úspěch

Související články

2024-09-07T07:09:04Z dg43tfdfdgfd