TýDENNí HOROSKOP: NA BýKY čEKá MILé PřEKVAPENí, KOZOROZI BUDOU RANDIT

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na celý první květnový týden roku 2024. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 6. do 12. května 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, horoskop vám radí, že nemusíte v práci své nadřízené na sebe za každou cenu upozorňovat. Věřte, že vás bedlivě sledují už nějaký čas. Myslete na to, že důležitější je, jak za vás budou hovořit pracovní výsledky.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, váš jídelníček byl poslední dobou hodně nezdravý. Nyní nastává čas jej upravit a nastavit si lepší životosprávu. Bude to však chtít hlavně pevnou vůli. Pokud se chystáte sportovat, nepřepalte to hned na startu, ať vám odhodlání co nejdéle vydrží. Vzpomeňte si, jak dlouho vám vydržela snaha minulý rok, a zkuste to letos překonat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, vaše neopatrnost by vás mohla přivést do pořádného maléru. Jakmile v práci dostanete chuť parodovat svého nadřízeného, rychle na to zapomeňte. Někdo by to mohl natočit a hádejte, kde by to skončilo.

Velký květnový horoskop lásky: Vodnáři se budou chtít usadit, Váhám pšenka nepokvete

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, hvězdy prozrazují, že se dočkáte milého překvapení. Myslete na to, že když nebudete v práci dělat chytráky před svými nadřízenými, mohly by vám brzy přistát na účtu nějaké koruny navíc.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, trápíte-li se tím, že má kolega neustálé připomínky k vašim pracovním výkonům, tak asi nastal čas, abyste si o tom vy dva pohovořili. Nemůžete to jen mlčky přecházet. Bude vhodná doba to konečně rozlousknout.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, tento týden se vám bude dařit na schůzkách a při získávání nových kontaktů. Nevydržíte chvíli na místě, pořád byste někde poletovali a něco zařizovali. Alespoň doma se nechejte jen opečovávat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, horoskop vás nabádá, abyste projevili vstřícnost vůči novému kolegovi v práci. Nebuďte tolik podezíraví a nehledejte v něm hned konkurenci. Doma vás čeká rozhovor, jemuž jste se snažili vyhnout.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, jestli se vám zdá, že vás v práci někdo ohrožuje, tak buďte obzvlášť obezřetní. Nechejte si veškeré plány zatím pro sebe a připravujte se důkladně na jejich prezentaci až u nadřízených.

Velký jarní horoskop lásky: Raci si užijí milostné dobrodružství, Lvům bude docházet dech

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, snažte se navázat přátelské vztahy s novým kolegou v práci. Vaši podanou ruku jistě rád přijme a nikdy nemůžete vědět, kdy v budoucnu vám to oplatí. Společným obědem nebo kávou rozhodně nic nepokazíte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, tento týden byste se mohli v práci dočkat povýšení, a dokonce si i polepšit finančně. Tak se hlavně snažte, pracujte na maximum, ať si to nepokazíte. Pamatujte, že by si to zasloužilo malou oslavu s těmi, kteří vás podporovali.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, hvězdy vás nabádají, ať k nastalé situaci na pracovišti zaujmete profesionální přístup. Pokud se vám něco nepovede, nenechte se tím odradit, raději zamakejte na tom, aby to příště bylo lepší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorozi, pokud chcete dosáhnout v práci úspěchu v práci, buďte odvážní a zkuste si osvojit něco nového. Neskrývejte svůj talent a schopnosti. Dříme ve vás neskutečný potenciál.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop➔

Související články

2024-05-06T07:55:19Z dg43tfdfdgfd