SLADCí PRACHAř SE SANDEVOU, ADéLA ELBEL S RODINKOU I STYLOVá SMETANA S HAJEM. KOLONáDA PLNá ZAMILOVANýCH PáRů

Na karlovarské kolonádě to žije. Lázeňským městem si to denně štrádují desítky celebrit, které pendlují mezi Thermalem a Puppem. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, nouze nebyla ani o zamilované páry. Jako z reklamy na štěstí působili zejména krásná Sandeva s Prachařem. 

Hvězdy si užívají krásy karlovarského festivalu a zejména pak krás lázeňského města plnými doušky. A zatímco proslulí pařmení si užívají zejména tamních podniků, na kolonádě se to jenom hemží zamilovanými páry. Velmi idylicky vypadali například Sara Sandeva se svým partnerem Jakubem Prachařem, které zachytil fotograf eXtra.cz.

Petr Kostka s manželkou Carmen po dlouhé době na veřejnosti i vysmátý Sokol. U Puppu se střídá jedna hvězda z druhou

Dvojice dorazila do Varů teprve ve středu a hned si vyrazili na procházku ruku v ruce. Sandeva se svým outfitem vsadila zejména na pohodlí a vypadala skvěle. Vynesla světlé džíny, ke kterým zvolila světlý top. Celý outfit podtrhla bílými teniskami. Jakub naopak vypadal jako muž v černém.

Doporučené video: Sara Sandeva a Jakub Prachař o svém vztahu:

Elbel a Hanuš vyrazili s rodinami

Festival si také užívají Emma Smetana a Jordan Haj. Ti vyrazili na procházku společně s Čestmírem Strakatým. Ruku v ruce si to kolonádou vykračovala i Martha Issová, která však byla zahleděná spíše do svého telefonu. Večer si to poté zamířila na představení Ivana Trojana do Městského divadla.

Nejzamilovanější pár karlovarské kolonády. Brzobohatí předvedli smyslný tanec přímo na ulici, následovala smršť polibků

Spokojenou rodinku ukázala i komička Adéla Elbel. Společně se svým manželem Michalem Rožkem vyrazili na procházku i s kočárkem. Dvojice prožívá nesmírně krásné životní období. Umělkyně přivedla teprve v dubnu na svět holčičku a rozšířili tak svou rodinu o dalšího člena. S rodinou si do města vyrazila i hvězda seriálu Ulice Miroslav Hanuš.

Související články

2024-07-05T08:30:59Z dg43tfdfdgfd