RADIKáLNí VLASOVá PROMěNA JANY PLODKOVé. ZE ZářIVé BLONDýNKY JE NENáPADNá BRUNETA

Jana Plodková (42) proslula jako éterická blondýnka s jemnými rysy. Oblíbená herečka ostatně působila křehkým dojmem i jako černá vdova ve slavném seriálu. O to více nedávno všechny překvapila razantní změnou. Nyní už je jasné, co za ní je!

Pár rolí Janě Plodkové už tmavé vlasy v minulosti přihrálo. Ve filmu Gump ji například maskérky s pomocí paruky proměnily v emo holku Sušenku s černým rozčepýřeným mikádem, hnědé vlasy musela mít i v případě natáčení filmu Protektor. Pokaždé se ale herečka vrátila k jemnější blond.

Připomeňte si nejrůznější proměny Jany Plodkové v galerii:

Když Jana Plodková v březnu pózovala před fotografy na červeném koberci před pražským Rudolfinem, kde proběhlo slavnostní vyhlášení 31. ročníku cen České filmové a televizní akademie Český lev 2024, mnozí chvíli s identifikací slavné herečky váhali. Tak moc ji změnil přechod z platinové blond na tmavě hnědou. Údiv tehdy neskrývali ani její kolegové. Herečka pak jen v zákulisí vyvrátila domněnky přítomných novinářů, že by za změnou barvy vlasů mohla být změna života, jak se traduje. „Jedinou změnou je moje práce, která to po mně žádá. Jedině kvůli práci jsem ochotna barvu vlasů změnit,“ uvedla například pro web iGlanc.cz. Konkrétnější být ale nechtěla. Teď už je pravda zcela odkryta!

Za novou barvou kštice Jany Plodkové stojí připravovaná osmidílná série Náhradníci, věnovaná aktuálnímu tématu náhradního mateřství, a popisující emotivně napínavou cestu obyčejného manželského páru k vlastním potomkům. Jana Plodková a Kryštof Hádek coby hlavní hrdinové příběhu se v touze po dítěti obrátí pro pomoc do Gruzie, kde existují agentury, jež se na zprostředkování náhradního mateřství specializují.

„Alice Nellis napsala skvělý scénář, který je zábavný situacemi, jež se hlavním postavám stávají. Je to krásná práce. Mám pocit, že jsem ve správný čas na správném místě. Eva a Otakar, manželský pár, dlouho touží po miminku, a nedaří se jim to. Přes kamarádku, kterou Eva má, dojdou na nápad, že by si miminko pořídili přes náhradní matku, kterou si najdou v Gruzii. A od toho se začne odvíjet kolotoč tajností, lží, přetvářek a samozřejmě se do toho neuvěřitelně zamotají,“ shrnula pro Primu o své roli Jana Plodková. Více prozradila v pořadu Showtime (v úvodním videu).

Více k tématu náhradního mateřství: Robert Paulat s životní láskou dítě nestihl. Syna mu porodila náhradní matka

Nový seriál přináší Janě Plodkové kromě razantní proměny vzhledu také opětovnou spolupráci s oblíbeným kolegou Kryštofem Hádkem, kterého nyní můžete vídat na Primě v neděli večer v seriálu Vytoč mého agenta.

Připomeňte si na videu Janu Plodkovou, jak to coby Renata v tmavovlasé paruce roztočila v seriálu Černé vdovy v baru u tyče. Mafiánům tehdy měkly mozky, pamatujete?

2024-04-27T04:46:31Z dg43tfdfdgfd