RADIKáLNí PROMěNA KUCHYNě A OBýVACíHO POKOJE DOPADLA NA JEDNIčKU

Petr si proměnu nadělil jako dárek po návratu z Kuby. Jako upomínku na cesty designérka propojila industriální styl s lehkým nádechem etna.

Petrův obývací s kuchyní byl tak trochu pelmelem všeho, co se mu kdy v obchodech s nábytkem líbilo. Rozměrná pohovka bránila pohybu a u malého jídelního stolu nemohl pohostit víc než čtyři přátele. Místnost potřebovala kompletní změnu včetně nového nábytku a podobně na tom byla i nedaleká kuchyňská linka. Sjednocení barev a stylů bylo při této proměně zásadní. Ke slovu se dostaly zemité tóny, přírodní materiály, ale najdeme tu i několik zajímavých solitérů, které strhnou vaši pozornost. 

Mohlo by se vám líbit

Industriální styl si s dřevem rozumí

Designérka Pavla Kirschner na Petrovo přání ladila prostor do industriálního a pánského stylu. Útulnost sem vnesla solitérními kusy koloniálního nábytku a doplňky s pestrými vzory. Malý stůl vyměnila za velký a bytelný vyrobený z masivu, ke kterému se vejde až osm lidí. Doplněný je jak klasickými židlemi, ale nechybí ani praktická lavice s luxusní kožešinou. Kuchyň designérka zkrášlila mozaikovým obkladem a doplnila o techničtější světla v černošedé kombinaci.

Mohlo by se vám líbit

2023-04-02T07:07:34Z dg43tfdfdgfd