POSELSTVí ANDěLů PRO STřEDU 7. čERVNA: NEBUďTE LHOSTEJNí K POCITůM DRUHýCH

Karta pro dnešní den: Velekněžka

Karta Velekněžka v andělských kartách symbolizuje moudrost, duchovní sílu a intuici. Tato karta představuje vyšší úroveň vědomí a hlubší vnitřní poznání. Je na čase vnímat svou duchovní stránku a objevovat pravdu o sobě a světě uvnitř vás samých.

Pokud právě teď řešíte nějakou náročnou situaci, ať už v práci, nebo ve vztazích, dnes není vhodný čas na zásadní rozhodnutí. Než se vyslovíte, ponořte se do svého nitra, zapomeňte na chvíli na rozum a nechte jednat své srdce. Všímejte si zpráv a poselství, které k vám proudí ze všech stran a snaží se vám naznačit, jak postupovat dál. Věnujte pozornost také svým snům, i tam můžete najít odpovědi na své otázky.

Čtěte také: Co znamenají vaše sny?

Tato karta vás nabádá, abyste nebyli lhostejní k potřebám a pocitům druhých. Možná někdo ve vašem okolí vysílá tiché volání o pomoc, neignorujte ho a buďte mu nápomocní, velmi to ocení. Do cesty vám může vstoupit žena, která vás nasměruje zcela jiným směrem, než jste dosud kráčeli. Můžete jí s klidným srdcem důvěřovat, vede vás tou správnou cestou.

Nezapomínejte kvůli hektickému pracovnímu životu na své blízké. I oni vás potřebují. Zavolejte rodičům a prarodičům, zajděte s nimi do kavárny a užívejte si blízkost jeden druhého. Dobře se budete cítit také ve společnosti přátel, proto neodmítejte pozvání na skleničku vína, do kina nebo na společenskou akci. Mezi lidmi vám dnes bude skvěle.

2023-06-07T04:32:57Z dg43tfdfdgfd