PODíVEJTE SE, JAK BYDLí LEOš MAREš S RODINOU: V HLAVNí ROLI MINIMALISMUS A MODERNA

 

Hnízdo lásky v příhodné lokalitě. Ačkoliv si Leoš s Monikou své soukromí chrání, malý pohled do jejich luxusního bytu nám občas dopřejí.

Leoš Mareš se svou manželkou Monikou si řekli své ano v roce 2018, o tři roky později pak přivedli na svět dceru Alex. Zatímco Leoš je už ostřílený táta, se svou předchozí manželkou má 2 syny, v případě Moniky se jedná o prvního potomka. Rodinka našla svůj domov snů v pražském Břevnově, kde bydlí v krásném velkém, ale minimalistickém bytě s obrovskou terasou.  

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, kde bydlí hokejový šampion David Pastrňák

Všude to mají blízko, i na rodinný statek 

Břevnov je žádaná a lukrativní městská část. Místní příliš neobtěžuje ruch velkoměsta, je plná zeleně a celkově působí spíše venkovsky. Zároveň je ale centrum Prahy dobře přístupné. Z Břevnova je také dobré napojení na dálnici, pokud chce tedy rodina rychle pryč z města a vydat se někam na venkov, třeba do 130 km vzdáleného Záblátí nedaleko Lomnice nad Lužnicí, kde má Leoš Mareš statek, dostane se tam celkem rychle. Do Záblátí si jezdí Leoš s rodinou odpočinout od města a od práce. Před lety tam koupil polorozpadlý statek, který nechal zrekonstruovat v rustikální sídlo se všemi moderními vymoženostmi, nechybí ani bazén či sauna.

Mnoho světla a minimalistické dekorace

Marešovi si sice střeží své soukromí, oba manželé jsou ale oblíbení influenceři, a tak svým fanouškům občas ukážou i něco málo ze svého bydlení v rámci příspěvků na sociálních sítích. Interiér celého bytu je lazený do neutrálních barev a důležitou roli hraje světlo. Marešovi mají prostornou kuchyň, převážně bílou s černými dekoračními prvky, která je propojená s obývacím pokojem, přičemž tyto prostory rozděluje velký, bílý jídelní stůl. Samozřejmostí jsou francouzská okna na terasu, díky kterým jsou společné prostory zalité venkovním světlem, což působí velice příjemým dojmem. Zároveň nechybí šedivé závěsy, díky kterým působí pokoj útulně. 

Ačkoliv má být byt minimalistický, rozhodně není strohý. Manželé ozdobili svůj domov pomocí jednoduchých dekorací, taktéž v neutrálních barvách. Takové prvky jsou například knihy, vázy s živými květinami či jednoduché obrazy na stěnách.

Video k článku ZDE

Grilování s výhledem na město a bezproblémové parkování

Celkem má byt Leoše a Moniky Marešových výměru 257,1 metrů čtverečních bez teras a predispozice 4+kk. Asi nejzajímavější částí obydlí Marešových jsou terasy, které k bytu náleží dokonce 3, přičemž ta největší má necelých 115 metrů čtverečích. Na terase mohou odpočívat, hrát si s malou Alex, ale taky si užívat grilování s luxusním výhledem široko daleko, jelikož byt je situován ve vrchním patře obytného domu, jehož součástí jsou také garáže. Leoš s Monikou mají k dispozici 3 místa, na kterých mohou parkovat svá auta. 

Diskuze k článku

Další články

2024-09-07T12:10:43Z dg43tfdfdgfd