NOVOLUNí VE ZNAMENí LVA: TřEM ZNAMENíM ZVěROKRUHU PřINESE ODVAHU V PRáCI I VZTAZíCH

Osmé novoluní roku 2024 přichází ve znamení Lva a nastane v neděli 4. srpna v 13:12. Co to znamená, když po vodním znamení Rak přebírá nadvládu ohnivé znamení zvěrokruhu Lev?

Srpnové novoluní bude ve znamení Lva, které je podle magazínu eXtra.cz sebevědomé a známé pro svou hrdost a kreativní myšlení. Díky tomu bychom se neměli bát být ve středu pozornosti, ukázat svou jedinečnost a dělat to, co nás naplňuje.

Horoskop štěstí na srpen 2024: Vodnářům budou hvězdy přát, Střelci si finančně polepší

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Srpnové novoluní ve znamení Lva přináší Beranům příležitost k sebevyjádření a prosazení svých nápadů. Král zvířat vám dodá odvahu a energii postavit se a ukázat světu svou jedinečnost.

Nebojte se být odvážní a iniciativní nejen v práci, ale také ve vztazích. Nezadaní Berani mohou očekávat vzrušující setkání s někým novým, těm zadaným se povede vrátit jiskru do svých vztahů. Zajděte si na romantickou večeři nebo si udělejte doma večer jenom pro dva. A nechte věci volně plynout...

Doporučené video: Horoskop o tom, co může být zhoubou pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zrozencům ve znamení Blíženců přináší toto novoluní zajímavé změny v oblasti komunikace a sebevyjádření. Lev, se svou hrdostí a kreativitou, vás inspiruje k rozvíjení vašich dovedností, ať už jde o psaní, mluvení nebo jiné formy umění.

Také ve vztazích se zaměřte na upřímnou a otevřenou komunikaci. Pomůže vám to vyřešit případné neshody. A rovněž to ukáže vašemu protějšku, že jste živá bytost, která dýchá, cítí a miluje. To není k zahození...

Horoskop lásky na srpen 2024: Berani mají chuť na milování kdykoliv a kdekoliv, Váhy čeká flirt

Panna (23. 8. - 22. 9.)

I když Panny rády pečují o druhé, novoluní ve znamení Lva je nabádá, že je čas zaměřit se na sebe a své potřeby. Neznamená to, že byste se měli změnit, to rozhodně ne. Jen byste občas měli dát ostatním vědět, že také něco očekáváte od života.

Ve vztazích je důležité najít rovnováhu mezi péčí o sebe a o druhé. Dopřejte si také čas na relaxaci a zábavu, abyste načerpali novou energii a udělali něco pro své duševní a tělesné zdraví...

Další horoskopy ➔

Indiánský horoskop na rok 2025: Jeleni posílí svou duchovní stránku, Vlci by měli držet emoce na uzdě

Související články

2024-07-26T16:26:30Z dg43tfdfdgfd