NEJSTYLOVěJší FESTIVALOVá IKONA: TEREZA MAXOVá ZářILA V šATECH ZA 1,5 MILIONU I V RůžOVéM KALHOTOVéM KOSTýMKU

Topmodelka Tereza Maxová ozdobila karlovarský filmový festival svým vytříbeným stylem. Jen na slavnostní zahájení stihla vynést hned dva luxusní modely. A neopomněla ani výrazné barvy, ve kterých mezi záplavou bílé, černé a flitrů letos skutečně zářila.

Zahajovací večer tradičně pojímají takřka všechny celebrity a hosté ve velmi opulentním stylu. A když jde o topmodelku Terezu Maxovou (52), tak je to znát dvojnásob. Pro slavnostní zahájení 58. ročníku Filmového festivalu v Karlových Varech si totiž zvolila hned dvě dokonalé róby. První pocházela z dílny světové luxusní značky, pro druhou se rozhodla v haute couture kolekci české návrhářky Zuzany Kubíčkové. A v obou případech to byl pohled pro bohy.

Královnou odzbrojujících dekoltů ve Varech je Verešová. Na paty jí letos šlapou Makarenko i Kašáková

(Černo)bílá labuť za 1,5 milionu

Úvodní korzetová kreace s peřím a flitry z dílny módního domu Balmain a jeho kolekce Haute Couture pro podzim a zimu 2024 - 2025, ve které Tereza Maxová dorazila v pátek večer na uvítací červený koberec, jednoduše neměla chybu. Topmodelka ji zvolila pro první část slavnostního večera a ve foyeux hotelu Thermal následně způsobila doslova poprask. Luxusní model Balmain před Terezou vynesla už v lednu tohoto roku také herečka Demi Moore na premiéru seriálu Feud: Capote vs. The Swans.

Ručně vyšívaná róba nazvaná Swan (labuť) v hodnotě 60 tisíc euro od věhlasného francouzského návrháře přitom dorazila do Varů jen pár hodin před její nositelkou, která na festival mířila rovnou z Turecka. Vzhledem ke svému sešněrovanému, tělo obepínajícímu střihu ale nebyla příliš pohodlná, brzy tak Tereza Maxová vklouzla do o poznání příjemnějších, vzdušných a lehkých šatů s maximalistickými potisky z dílny velmi oblíbené české návrhářky Zuzany Kubíčkové a její aktuální haute couture kolekce. „Neumím si představit, že bych v tom tři hodiny seděla, takže jsem se převlékla do šatů od Zuzky Kubíčkové, které ale zase mají obrovitánskou vlečku. Není to jednoduché,“ smála se před novináři Maxová.

Módní policie ze zahájení MFFKV 2024: Dagmar Havlová ukázala šperky za 16 milionů, Tatiana Dyková peří v dekoltu

Luxusní šperky z vlastní sbírky

Šperky, které po celý slavnostní večer modelku zdobily, pochází z dílny šperkařství Cartier a jsou z její vlastní sbírky, stejně jako psaníčko luxusního módního domu Hermés a střevíčky Valentino.

Módní souboj 50+ na večírku ve Varech: Bílá Krainová, Maxová za Barbie a stříbrná Binias jako z jiné galaxie

Fuchsiová podívaná od Valentina

V o poznaní jednodušším, přesto stále velmi elegantním duchu, se nesl také další z karlovarských modelů světové topmodelky, který nás velmi zaujal. Pro BigBoard party pod širým nebem, která vyvrcholila koncertem světoznámé hvězdy, zpěváka Bryana Adamse, zvolila Tereza Maxová nepřehlédnutelný fuchsiový kalhotový kostým včetně stejně zbarvené šifonové blůzy. Kompletní look od značky Valentino doladily také ikonické lodičky v odstínu nude a stejně vybarvené psaníčko rovněž s logem V na překladu. Tereza Maxová tak opět poutala pozornost jasné superhvězdy.

Stylistka hodnotí outfity celebrit ve Varech: Ke svůdnosti nepotřebujete výstřih po pupík ani odhalené nohy

Tereza Maxová jako holčička

Do pastelových tónů se Tereza Maxová pro změnu oblékla na premiéru snímku o Ivě Janžurové, kam dorazila ve vzdušných maxišatech s geometrickými potisky v něžných barvách. Ty zdobil také hluboký výstřih a odhalená záda. Modelka je doladila bílými doplňky a páskovými sandálky s cvočky. S volně rozpuštěnými vlasy vypadala doslova jako holčička.

Na karlovarské outfity nestárnoucí topmodelky se můžete podívat do fotogalerie.

Související články

2024-07-04T16:16:33Z dg43tfdfdgfd