NEALKOHOLICKé PIVNí MIXY COOL SE ROZRůSTAJí O NOVOU GENERACI COOL+. CO PřINášEJí NOVéHO?

Dvě novinky COOL+ Energy a COOL+ Vitality přinášejí vedle nových osvěžujících příchutí také další látky, které prospívají při aktivním životním stylu. Ani v jednom z nápojů nenajdete konzervanty

 

Aktivnější životní styl Čechů  

Pivovary Staropramen touto novinkou reagují na měnící se preference a životní styl konzumentů. Stoupající oblibu nealko piv a pivních mixů v uplynulých letech způsobily změny návyků mezi mladými dospělými a také proměny způsobu života napříč celou společností.

  • Lidé všech věkových kategorií jsou dnes mnohem aktivnější, sportují, cestují a dbají na to, aby se udrželi fit. Zároveň si rádi dopřejí osvěžující nápoj na bázi piva. 

„Pivní mixy vznikly původně jako kombinace piva a ovocné šťávy složky s nízkým obsahem alkoholu okolo 2 %. Dnes však téměř všechny pivní mixy, které se u nás konzumují, připadají na jejich nealkoholické varianty, které se na trhu objevily o pár let později,“ popisuje Kristina Odstrčilová, manažerka značky COOL ze společnosti Pivovary Staropramen a dodává „COOL+ pivní mixy posouvá zase o krok dál. Věříme, že se bude těšit stejné oblibě jako jeho předchůdci.“ 

Nealkoholický pivní mix COOL je k dispozici v několika variantách, od již tradičních příchutí grepu a citronu po tmavou švestku. S novým Coolem+ se bude možné setkat na akci Apetit piknik.

2024-06-14T07:16:54Z dg43tfdfdgfd