MóDNí PORADKYNě EVY PAVLOVé ODHALUJE, JAKé JE OBLéKAT PRVNí DáMU A JAK SE ZMěNIL JEJí STYL

Od chvíle, kdy Petr Pavel kandidoval a následně vyhrál prezidentské volby, se on i jeho žena Eva dostali pod drobnohled médií. Veřejnost hodnotí nejen jejich vystupování, ale také outfity, ve kterých se objevují. Pozvání do pořadu Na Kafeečko webu Lifee.cz přijala módní poradkyně první dámy Lenka Bernardes da Silva, která se rozpovídala o tom, jaká její práce je a jak se styl Evy Pavlové změnil.

Eva Pavlová jako česká módní ikona

Nám všem je víc než jasné, že na outfitech a módním stylu první dámy se podílí celý tým těch největších profesionálů v čele s módní poradkyní Lenkou Bernardes da Silvou. Ta se v pořadu Na Kafeečko webu Lifee.cz rozpovídala o tom, jaké to je oblékat první dámu a jak její styl hodnotí. Právě její styl pojmenovala jako “sportovně-elegantní” a je nadšená z toho, že se jim společnými silami podařilo z Evy vykouzlit novou módní ikonu, ke které vzhlíží tisíce žen po celé České republice.

Mohlo by se vám líbit

Kdo jsou mladé hvězdy našeho hereckého nebe: Střela Lewandowska, plachá Fialová či nepřístupná Křenková a krasavci Hes s Nedbalem

Mají skvěle našlápnuto k velké kariéře. Talentované hvězdičky našeho filmu jdou z role do role a je o nich hodně slyšet. Některé z těchto hvězd jsou navzdory své profesi introverty, kterým pozornost nedělá dobře, druhé se zase cítí před blesky fotoaparátů jako ryba ve vodě. Křehká Anna Fialová (28) rozhodně patří do první skupiny, oproti ní by mohl stát například sympatický Oskar Hes (25). Kdo jsou mladí herci, o které se „rvou“ produkce připravovaných snímků?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Módní poradkyně vás naučí nepotřebovat stylistu

Být módní poradkyní a módní stylistkou jsou dvě různé věci. Bernardes da Silva v rozhovoru vysvětlila, v čem spočívá hlavní rozdíl těchto dvou povolání: „Po těch dvaceti letech v oboru je mým úkolem nestylizovat své klienty do toho, abych z nich něco tvořila. Lidé a firmy si mě najímají, protože jsem jim takzvaně "v zádech", pomáhám jim v seberozvoji skrze módu a učím je, jak stylistu nepotřebovat. Předávám jim zkušenosti a informace a pracuji s nimi tak, aby si časem byli jistější při výběru něčeho ze šatníku,” říká. Zároveň vyzdvihuje fakt, že po více než roce na první dámě vidí, jak se její smysl pro styl změnil. „Je hezky vidět, jak si v tomto směru začala sama víc věřit a ví, co chce, má nějakou představu,” chválí první dámu.

Jaký je styl první dámy Evy Pavlové?

Dle slov módní poradkyně si první dáma příliš nepotrpí na cukrové barvy. Její styl popisuje jako “sportovně-elegantní”, přičemž podotýká, že něco přes rok po inauguraci vnímá, jak si Eva Pavlová v módním směru začala být jistější a má přesnou představu o jednotlivých outfitech. „Já funguji pořád jako poradce, ale jsou situace, kdy si po nějaké konzultaci svůj outfit sama připraví, protože tam má artikly, které ví, že chce. Má svůj styl. A ujasnila si, na jakou příležitost a danou společenskou událost se chce obléknout, v čem jí je komfortněji, v čem méně. A to je strašně fajn. Tam je i pro mě zpětná vazba - když mě člověk potřebuje méně a méně,” raduje se ze spolupráce Lenka.

Mohlo by se vám líbit

Jídelníček Heleny Vondráčkové je klíčem k její neskutečné postavě: Miluje velké snídaně, mezinárodní kuchyni a večer je raději o hladu

Ač by se u dam neměl jejich věk prozrazovat, Helena Vobdráčková se rozhodně nemá za co stydět. Tento měsíc oslaví 77. narozeniny, na které nevypadá a jistě se ani necítí. Září vitalitou a optimismem, který by jí mohly závidět i mnohem mladší kolegyně. Vděčí za svůj elán a nehasnoucí jiskru i svému jídelníčku? Co ji udržuje fit, jak ráda hřeší a kterými dietami se jí podařilo udržet si i v pokročilém věku záviděníhodnou postavu?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Na hodně zavazadel není prostor

Módní poradkyně Evy Pavlové v rozhovoru také prozradila, jak to vypadá, když se první dáma chystá na cestu do zahraničí a mnohé z nás překvapila tím, že mnohdy není prostor na to, aby si s sebou sbalila několik různých zavazadel. „Občas cestují tak, že není místo pro kufry,” říká a dodává, že i po letech zkušeností v oboru je pro ni tato práce určitá výzva. „Je to pro mě opravdu velká škola a jsem za to nesmírně vděčná. Uvidíme, jak dlouho budu tuhle pozici vytvářet. To nikdo neví. Ale je to i pro mě obrovská zkušenost, jak to celé zmanageovat a zkoordinovat tak, aby to bylo praktické a variabilní. Aby jste byli z jednoho outfitu schopni vytvořit "naoko" tři a nikomu to nevadilo. Když se cestuje daleko, tak není možné mít deset kabelek. Prostě můžete mít dvě,” uzavírá Lenka Bernardes da Silva.

Styl Evy Pavlové je sice elegantní a krásný, ovšem ani ona se nevyhnula menším módním přešlapům. Zjistěte, co se v módě první dámě tak úplně nepovedlo.

Související články

2024-06-14T07:08:06Z dg43tfdfdgfd