MóDNí POLICIE Z PřEHLíDKY VLAďKY KOUřILOVé: JIREšOVá I ADAMCOVá SE AKTUáLNě PYšNí MENší VELIKOSTí, KLOUBKOVá SáZí NA SPORT

Módní přehlídka návrhářky Vlaďky Kouřilové přinesla hned několik praktických tipů, jaké střihy šatů budou letos v ulicích trendy. Moderátorka Jana Adamcová (52) například vynesla tmavě modré košilové šaty vhodné pro ženy 50+, herečka Ivana Jirešová (46) zase sportovní eleganci v tmavě šedé barvě. Moderátorka Kristina Kloubková (47) si zamilovala bavlněné šaty v barvě trendy denimu, které jsou ideální na pochůzky po městě. 

Na mole se vystřídalo hned několik známých žen, které se nebály vynést modely z aktuální jarní a letní kolekce. Plus size modelka Natálie Debnárová například oblékla popelínové šaty v barvě královské modři, herečka Regina Řandová (56) a moderátorka Štěpánka Duchková (51) zase vsadily na exotický zebří vzor šatů. Herečky Vendula Křížová (51) a Kristýna Janáčková (42) předvedly modely v pastelové lila barvě, přičemž Janáčková vynesla slušivou verzi krátkého overalu.

Doporučené video: Hana Heřmánková o svém módním stylu

Ivana Jirešová: Ze Survivoru na módní molo

Herečka Ivana Jirešová (46) se teprve nedávno vrátila z reality show Survivor a na módním mole předvedla svoji štíhlou postavu. Jak nám prozradila, zhubla na exotickém ostrově až na 47 kilogramů, ale aktuálně už se "dojídá" k lepším křivkám.

Na módní přehlídce oblékla tmavě šedé denimové minišaty se zvýrazněným pasem a delšími rukávy. Šaty nemají výstřih, proto Ivana krk ozdobila jemným přívěskem. Štíhlé nohy herečka ještě zdůraznila béžovými sandály na širokém podpatku a pro dramatický efekt vynesla na molo tmavé sluneční brýle. Blond vlasy nechala Ivana vyčesat do vysokého hladkého drdolu.

Moderátorka Jana Adamcová zhubla neskutečných 10 kilo za dva měsíce: Jí často, ale porce pro panenky

Štíhlejší Jana Adamcová v košilových šatech

Moderátorka Jana Adamcová (52) se rovněž může pyšnit štíhlejší postavou. Jak nám nedávno prozradila v rozhovoru, podařilo se jí zhubnout pěkných 10 kilogramů. To si teď na jaře užívá a postavu ještě šperkuje vhodně zvoleným střihem šatů. Ty, které si vybrala na módní přehlídku, končí v polovině lýtek.

Na módní molo tedy oblékla Jana Adamcová tmavě modré košilové šaty s delším rukávem a postavu si opticky zeštíhlila vhodně umístěným bílým širokým páskem. Nutností jsou podle Adamcové střevíčky na vysokém podpatku, které lýtkům dodají ty správné obrysy.

Moderátorka Kristina Kloubková: Každý den vařím teplé večeře, 10letá dcera sní večer ze studeného jen sushi

Kristina Kloubková obléká modrý denim

Moderátorka Kristina Kloubková (47) oblékla na módní přehlídku Vlaďky Kouřilové tmavě modré bavlněné šaty v barvě trendy denimu s velkými kapsami na prsou. Praktický a rovný sportovní styl šatů je podle Kristiny naprosto vhodný pro její uspěchaný městský lifestyle.

V pase denimových šatů je navíc všitý tunýlek s vázačkou, který nositelce umožňuje stahovat pas podle potřeby. Na bocích nechybí rozparky, které jsou zárukovou většího pohodlí. Kristina, která se netají svou láskou ke sportu, navíc šaty nedoplnila podpatky, ale plochými zdobnými sandálky, ve kterých se bude na pochůzkách po městě cítit mnohem lépe.

Jak to slavným ženám slušelo na módním molu i v zákulisí módní přehlídky, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

2024-04-23T08:49:47Z dg43tfdfdgfd