MODELKA KRISTýNA SCHICKOVá O MODELINGU, PLASTICKýCH OPERACíCH A VýHODáCH MALýCH PRSOU

Pozvání do pořadu Lifee Talk webu Lifee.cz přijala modelka, sestra fotbalisty Patrika Schicka, Kristýna Schicková. Ta se zde rozpovídala o svých názorech na plastické operace, estetické trendy poslední doby i o tom, jaké výhody vidí v tom, že má menší prsa. Srovnala také modeling v Čechách a v zahraničí, přičemž, ačkoliv se nechtěla nikoho dotknout, dle ní Česko v tomto ohledu zdaleka nedosahuje světové úrovně.

Žijeme v době, kdy jsou plastické a estetické úpravy naprosto běžnou záležitostí. Mnohdy se zdaleka nejedná o žádné nutné zákroky, nýbrž o následování určitého vizuálního trendu, který ve společnosti panuje. Právě proti němu se poměrně vysazuje modelka Kristýna Schicková, která se nejen o tomto tématu rozpovídala v pořadu Lifee Talk webu Lifee.cz. Kristýna vzdává hold ňadrům menšího vzrůstu a naopak se vymezuje proti přílišným augmentacím, které podstupuje nemalé procento mladých žen a dívek.

 
Mohlo by se vám líbit

Co všechno se dá zvětšit pomocí plastické chirurgie: Pánové, i vaše chlouba může být větší, říká Robert Paulat

Všelijaké úpravy pomocí plastické chirurgie a estetické medicíny jsou v dnešní době naprosto běžnou záležitostí. A to jak u žen, tak u mužů. V pořadu Na Kafeečko webu Lifee.cz se nejen o tomto tématu rozpovídal majitel kliniky plastické chirurgie přezdívaný “český Ken”, Robert Paulat.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Mít malá prsa je výhoda

I přes to, že se Kristýna již spoustu let pohybuje v modelingu, tedy v branži, kde je tlak na estetiku a dokonalé tvary obrovský, nikdy nepocítila potřebu si svá ňadra uměle zvětšovat. Ba naopak, je za svou velikost vděčná. „Kolikrát jsem se setkala s tím, že modelky na focení prádla nebo plavek měly problém se narvat do těch košíčků, protože to byly samply (vzorky - pozn. red.). A to je potom větší potíž, když se do toho holky nenacpou," vysvětluje, kde vidí výhodu malých prsou nejvíce. O augmentaci prý sama přemýšlela, a to především v pubertě, kdy ostatním dívkám jejich vyvinutější ňadra záviděla. Ve chvíli, kdy se začala naplno věnovat modelingu, jí však tato myšlenka opustila. „Většinou se vyhledávaly modelky, které byly plošší a které ňadra nerušila v outfitech. Takže já vždycky šla cestou přirozené krásy,” svěřila se. Myšlenka o zvětšení se jí prý znova vrátila po dvou porodech, kdy nebyla s tvarem a velikostí ňader příliš spokojená. „Ale samozřejmě po dvou porodech, když jsem ta prsa měla, jak se říká, vykojená, jsem si říkala, že bych nějaký zákrok podstoupila. Ale dnešní doba je taková zvláštní, ať už v souvislosti s rakovinou nebo problémy s implantáty, takže se bojím dát si něco cizího do těla a nechat to tam tak dlouho. Proto jsem si řekla, že do toho zatím nepůjdu a čekám, že třeba přijde nějaká inovativní technologie, která bude šetrnější k tělu a která nebude tak riskantní,” dodává Kristýna.

 

Modeling je jedna velká iluze

Kristýna Schicková také v rozhovoru prozradila, že modeling je jedna velká iluze, čímž možná trochu uklidnila ženy, které mají z dokonalých těl modelek komplexy. „A upřímně musím říct, že kdykoliv se fotilo prádlo nebo i nějaké sportovní legíny, tak se používaly různé vycpávky, ať už do zadku, aby byl v legínách krásně kulatý, nebo do podprsenek,” říká a dodává „Shodou okolností to používají i topmodelky Victoria's Secret. Samy o sobě nemají tak velká prsa.”  Takže dámy, nebojte. To, co vidíme na obrazovkách telefonů, počítačů nebo televizí, je mnohdy pouze upraveno k dokonalosti. Vždy mějte na paměti, že dokonalý zkrátka nikdo není.

Mohlo by se vám líbit

Když plastika škodí: Které celebrity se změnily k nepoznání?

Plastická chirurgie a estetická medicína nabízí nespočet možností, jak předělat něco, s čím lidé na svém těle nejsou spokojeni. Ti, kteří zákroky podstoupí mají však často pocit, že to není dost a tak se z podstupování zákroků může stát dokonce i závislost. Své o tom ví i některé celebrity, kterým přehnané množství plastik na vzhledu spíše uškodilo.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Doufá, že současný trend krásy pomalu opadá

Asi všichni velmi intenzivně vnímáme momentální trend, který v estetice a určitém ideálu krásy v posledních letech panuje. „Já žila dlouhou dobu v Los Angeles a LA je pověstné tím, že se tam dbá na krásu a všechny celebrity a hollywoodské hvězdy tam chodí i do supermarketu nalíčené a krásné,” líčí svou vlastní zkušenost modelka, která se proti tomuto trendu výrazně vymezuje. „Ale myslím si, že tady ten trend už lehce opadá nebo doufám, že už bude na ústupu. Že už tahle éra à la Kim Kardashian, tedy velké zadky, velká prsa, která byla před deseti lety, už pomalu, ale jistě upadá. A jsem za to ráda, protože si myslím, že bychom se měli vrátit k přirozené kráse.”

O tom, co všechno se případně dá zvětšit pomocí plastické chirurgie, se dozvíte v tomto článku.

Související články

2024-07-05T05:28:10Z dg43tfdfdgfd