MILAN PEROUTKA UKáZAL OUTFITY DO VARů. DOMINIK JE MůJ NEJLEPší STYLISTA, říKá O MANžELOVI

Už v pátek vypukne v Karlových Varech 58. ročník mezinárodního filmového festivalu. Slavnostní událost si každoročně nenechá ujít řada známých osobností. Na velkolepou akci se pečlivě připravuje také zpěvák Milan Peroutka (34) se svým partnerem Dominikem (26). Dvojice exkluzivně pro Prima Ženy ukázala, jak se chystají i v jakých outfitech zazáří.

S Milanem Peroutkou jsme se potkali pár dní předtím, než společně s manželem Dominikem odjedou na filmový festival do Karlových Varů. Tam se zdrží celý týden a kromě projekcí filmů se zúčastní také nejrůznějších akcí. Jak se na událost přiravují?

Čtěte také: Milan Peroutka obléká outfity za desítky tisíc. Do luxusu ho zahaluje partner

Partner jako osobní stylista

„Přípravy vrcholí, je to opravdu šílené. Na festivalu budeme celou dobu, což se mi ještě nikdy nestalo. Dneska jsem zrovna Domčovi říkal, že jsem rád, že nejsem ženská, protože ty to musí mít tak náročné. A on jen poznamenal, že ne, že chlapi to mají ještě náročnější,“ prozradil Peroutka s tím, že jeho partner je zároveň jeho osobní stylista.

„Jsem s ním nejradši, protože mu v tomhle opravdu věřím. Vím, jaký je to blázen, a když ho něco baví, opravdu jede na tři sta procent. A právě móda je jedna z jeho vášní, takže má moji plnou důvěru. Historicky jsem měl samozřejmě i jiné stylisty, ať už na natáčení, focení, nebo kamkoliv, ale tohle je pro mě nejlepší forma spolupráce,“ dodal.

Plné kufry oblečení

A kolik takových outfitů si zpěvák do Varů vlastně bere? „No popravdě nevím, asi dost. Pořád se vymýšlí ještě něco dalšího. Mám nějaké základy a k těm si navíc nechávám v Galardu šít na míru košile a oblek. Něco se poté shání i od různých světových návrhářů. Pak mám nějaké originálnější kousky na méně oficiální akce a samozřejmě ještě doplňky. Ostříhaný už jsem, takže to už mám za sebou,“ řekl pobaveně s tím, že ho čeká ještě kosmetika.

„Jde mi především o to, aby všechny ty outfity byly nápadité, zábavné a aby mě trošku reflektovaly. Zároveň aby splňovaly požadovaný dress code, protože to je často kámen úrazu, nad kterým si zgustne módní policie. Dodržet dress code je tedy opravdu základ, protože u nás máme stále problém definovat, co kam patří. Tohle se tedy opravdu snažíme dodržet,“ objasnil na závěr Milan Peroutka.

Podívejte se na rozhovor s Milanem Peroutkou v pořadu Nový den:

2024-06-27T04:09:36Z dg43tfdfdgfd