MAYSKý HOROSKOP: NESPOKOJTE SE S MáLEM A VEZMěTE žIVOT DO SVýCH RUKOU

Nastává čas, ve kterém se můžete opět přiblížit své osobní vizi. Vzlétněte jako orel a podívejte se na svůj život z orlí perspektivy. Podívejte se do všech tří časů, kterými jsou minulost, přítomnost a budoucnost. Připomeňte si svou osobní vizi a nalezněte cestu, jak ji spojit s tou kolektivní.

Ocitáme se ve výjimečném roce, ve kterém se budují základy pro novou budoucnost, a vy jí můžete být cennou součástí. Nespokojujte se s málem a převezměte odpovědnost za svůj život do svých rukou. Využijte času prázdnin k tomu, abyste přesně definovali svůj „orlí let“, abyste se již nemuseli otáčet zpátky.

Čtěte také: Nejsladší znamení zvěrokruhu: Raci a Váhy o ostatní pečují s velkou láskou

Men patří k západním znamením, která jsou známá svou hloubavostí, se silnou tendencí k introspekci. Některé tradice s tímto znamením spojují živel země. Je to čas, kdy se můžete poučit z předchozích zkušeností a definovat nové životní cíle, ke kterým s odvahou a silou medicíny orla můžete směřovat. Jakmile vzlétnete, neotáčejte se zpět. Nemusíte zatím dělat konkrétní kroky, ale svůj život si můžete na tento významný krok připravit. Vzhledem k období retrográdního Merkura, který bude mít vliv po celý srpen, nastává ideální čas na přípravy a ukončování starých záležitostí.

Co se týká těla a hmotných záležitostí, nebojte se snít o velkých úspěších a příležitostech, které určitě tento rok přijdou, pokud váš záměr bude dostatečně silný. Pokud víte, čím byste se chtěli živit a jaké je vaše poslání, nastává čas konkrétních příprav k vytvoření ideálních podmínek pro váš odvážný let. Největšími překážkami bývají jak strach z neúspěchu, tak strach z úspěchu, který si mnoho lidí nedokáže ani představit, že by mohl být. Odložte veškeré strachy stranou a rozhodněte se učinit odvážný krok k realizování vašich největších snů. Následujte svou osobní vizi a žijte tím nejlepším možným způsobem, kterého jste schopni.

V rovině mysli se zamyslete nad tím, co byste ve svém životě chtěli vytvořit. Jak se říká: jediné omezení spočívá ve vaší mysli. Najděte linie síly, které pronikají vaší minulostí, přítomností a budoucností, a podívejte se do své nejideálnější budoucnosti. Následujte vyšší záměr, který jste si sem z pohledu vaší duše rozhodli přijít prožít. Vzpomeňte si na své odvážné vize a spojte se s lidmi, kteří mají podobnou náturu. Někteří vám budou odrážet vaše vlastní strachy, zatímco jiní vám připomenou, kým doopravdy jste nebo můžete být. Zakřičte jako orel na tento svět a definujte svá přání. Máte právo žít bohatý a krásný život se vším všudy.

Co se týká vztahů, nespokojujte se s málem, ale zároveň nehledejte viníky někde venku. Vězte, že váš současný partner nebo partnerka je nelítostným zrcadlem toho, jak se na určité úrovni máte rádi. Když budete neustále měnit své partnery, možná časem zjistíte, že se toho až moc nezměnilo. Když se ponoříte do vlastních vnitřních i vnějších změn k lepšímu, nebude mít druhá strana jinou možnost, než se vám přizpůsobit nebo jít svou vlastní cestou. Nesnažte se zachraňovat nebo měnit druhé proti jejich vůli. Je to nemožné nebo aspoň jen dočasné. Dejte do svých vztahů své nejlepší kvality, které v sobě nosíte. Buďte příkladní.

V rovině ducha nastává krásný a mocný čas, kdy si můžete připomenout svou možná již dávno zapomenutou velikost a krásu své orlí duše. Definujte si své sny a vyslovte přání, která se mohou stát skutečností. V následujících dvou týdnech mohou přijít sny, které vám mohou změnit doslova život, být velmi léčivé a plné vizí. Doporučuji mít u sebe zápisník, do kterého si budete zapisovat své nápady a myšlenky. Čím bláznivější a odvážnější budou, tím lépe. O orlu se říká, že létá nejblíže slunci, a proto vidí to, co je ostatním zatím skryto. Získejte důvěru ve vlastní vize, protože jiní až na určité výjimky vám tyto vize nepotvrdí.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Srpen podle tarotu:

2024-07-27T04:36:13Z dg43tfdfdgfd