MATKA VYPRáVí, JAK NAšLA ZTRACENOU DCERU V PřEPLNěNéM PARKU, A VšICHNI RODIčE BY MěLI ZNáT METODU, KTEROU POUžILA

Jedna matka sdílela, jak našla svou ztracenou dceru v přeplněném parku, a všichni rodiče by měli znát metodu, kterou použila k tomu, aby to udělala rychle.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Rodiče vědí, jak je obtížné procházet s dětmi na místech, která jsou přeplněná lidmi, jako jsou pláže, parky a nákupní centra; někdy se děti prostě ve zmatku ztratí.

Malé děti se snadno rozptylují a obvykle jsou spíše zaujaté tím, aby šly za zábavou nebo hrály s přáteli, než aby informovaly rodiče nebo zodpovědné osoby, kam jdou.

V takových chvílích je těžké zachovat klid, ale jedna matka, která se dostala do podobné situace, použila sociální média k sdílení toho, jak našla svou dceru, která se „ztratila“ v krytém zábavním parku.

Krista Piper řekla, že se znovu setkala se svou dcerou Lily “velmi rychle” poté, co použila techniku, kterou jí online naučil jiný otec. Podle ní se malá holčička vydala na procházku, zatímco Piper hovořila s jinou matkou.

Piper vypráví ve svém příspěvku, že ona a její další syn reagovali jako většina lidí, začali volat jméno dívky; tehdy si matka vzpomněla na radu danou jiným otcem, který prošel stejnou situací.

Vysvětlila to v klipu: „Hned poté, co jsem začala volat její jméno, mi to v hlavě začalo svítit. Vzpomněla jsem si na TikTok, který jsem pravděpodobně viděla před více než rokem.“

Příspěvek, který Piper viděla, upozorňoval rodiče, aby se vyhnuli volání jména svých dětí, když je ztratili z dohledu, a místo toho zvolali popis dítěte a další podrobnosti, které by pomohly s identifikací, jako je to, co má na sobě.

Takže matka změnila plán, přestala volat jméno a začala nahlas uvádět podrobnosti o své dceři. “Přestala jsem volat její jméno, začala jsem volat ‚malá holčička, růžová košile, růžová košile od Minnie Mouse‘; jsem si jistá, že si lidé mysleli, že jsem trochu blázen,” říká ve videu.

„Metoda hlasitého vyhledávání“, jak se to stalo známé, povzbuzuje další lidi v okolí k zapojení do hledání a usnadňuje lokalizaci ztraceného dítěte, protože ti kolem se nemusí vždy znát Lili, například, ale mohou najít holčičku v tričku s Minnie Mouse.

Naštěstí se to stalo, poté, co Piper popsal, co má na sobě její dcera, byla tříletá holčička brzy nalezena. Podle matky byla holčička pohřešována ne déle než minuta a půl.

Piper popisuje ve svém příspěvku, jak byla vděčná, když slyšela ostatní rodiče v parku opakovat popis své dcery poté, co změnila taktiku a hned poté ji někdo informoval, že malou Lily již našli.

„Pokud tedy ztratíte své dítě, nebo psa, nebo cokoli jiného, zavolejte jejich popis, zvýšte hlas. „Pravděpodobně jsem vypadala jako blázen, ale fungovalo to. Našla jsem svou dceru velmi rychle,“ říká.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI.

The post Matka vypráví, jak našla ztracenou dceru v přeplněném parku, a všichni rodiče by měli znát metodu, kterou použila appeared first on Instafamosos.

2024-06-14T15:34:22Z dg43tfdfdgfd