LECHTIVý HOROSKOP NA APRíLOVý VíKEND: BERANI VYTáHNOU BIčíK, LVI OCENí šIKOVNé RUCE!

Apríl 2023 je tady a s ním i celý víkend! Co takhle myslet na nějakou tu romantiku, případně ostřejší postelové hrátky? Zjistěte, jaké milostné dobrodružství vás čeká a nemine! A v galerii koukněte, které místo k milování je pro vás obecně to pravé!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani to budou mít rádi drsně. Bičíky a partnerova nadvláda, to je to, co je rajcuje. Mají rádi pevné stisky, pleskání na kůži a tahání za vlasy. S něžným hlazením a laskáním na ně nechoďte.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci budou milovat, když jim partner začne jezdit jazykem po celém těle. Ideální je, když začne u ušních lalůčků a pokračuje stále níže. Věnovat se může i bokům a chodidlům, nic není tabu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nepotřebujete ani tak sexuální prožitek jako duchovní souznění. Než někomu "dáte", trvá to pěkně dlouho a málokdo vaše odmítání vydrží. Když však pak dojde na věc, je se na co těšit. Tak tomu bude i o víkendu!

Orální milování: 10 odvážných mužů šlo s kůží na trh. Opravdu to má každý chlap rád?

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Abyste si sex pořádně užili, potřebujete romantiku a důvěru. Potřebujete partnera pořádně poznat, otevřít se a najít v něm oporu a jistotu. Laskání si budete užívat hlavně na břiše a stehnech.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Oceníte, když má partner šikovné ruce. Předehry jsou pro vás velmi důležité. Rádi se převlékáte do luxusního spodního prádla a hrajete se svým partnerem svůdné hry. Vyberte si nějakou i na tento víkend.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Sex v přírodě na samotě je pro vás to pravé, jedině tam si ho umíte náležitě užít. Řvete jako na lesy a víte, že vás nikdo neslyší. Je vám jedno, jestli si to rozdáte na pařezu v lese nebo na louce mezi kvítím. Hlavně vám musí vyjít počasí.

Anální milování: 9 odvážných žen se podělilo o své zkušenosti

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou citlivé na dotyky, když tedy partner ví, kam sáhnout, má jistotu, že bude úspěšný. Váhy nemají výdrž a rychle se udělají, a to jak muži, tak ženy. Měly by se tedy milovat hlavně mezi sebou.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou energicky založení, proto mají rádi i takový sex. Jejich vztahy jsou plné vášně, tvrdého milování, ale bez citů a emocí. Svlékněte tedy partnera a rychle na věc!

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelce nejvíce vzruší přejíždění přes intimní partie. Tím začnete dokonalou předehru. Poté si užívejte hrátky s jazykem a nakonec vše dokončete na koníčka.

Anální sex: 4 nejlepší polohy, díky kterým si to zaručeně užijete

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou tak trochu bez zájmu. Jak přijde čas intimností, vezmou roha. Pobavit se, to jo, ale nějaký sex, to zase ne. Víkend raději věnujte knize.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Líbání - to bud to pravé! Vodnáři milují francouzské polibky. Pokud si tedy chcete užít, dlouho se líbejte. To ostatní pak přijde samo.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si budou ujíždět na kostýmech. Hravý sex plný originality tak u nich bude na denním pořádku. Budou stále při chuti, jejich nenasytnost nebude mít hranic.

Další horoskopy ➔

Další články

2023-04-01T05:14:54Z dg43tfdfdgfd