KVíZ: MáJ JE LáSKY čAS. JAK DOBřE ZNáTE KULTOVNí MILENECKé DVOJICE Z HOLLYWOODSKýCH FILMů?

Květen je od nepaměti spojený s láskou a milostná vášeň je zkrátka cítit ve vzduchu. K navození zamilované atmosféry často mohou pomoct romantické filmy, z nichž láska doslova prýští. I když je bereme s velkou nadsázkou a často ani nepřiznáme, že je sledujeme, přesto si ty kultovní dobře pamatujeme. Můžete se o tom přesvědčit v tomto kvízu!

Romantické filmy nás provází celým životem. Přinášejí nám radost, smutek, naději a inspirují nás. Často nám také dávají naději, že láska existuje, i když v hloubi duše víme, že realita je odlišná od filmu. Přesto jsou romantické filmy a komedie jakýmsi pohlazením po duši, když potřebujeme vypnout a jen tak se dívat. Ať už jste fanynkou starých klasik nebo moderních rom-comů, notoricky známé romantické snímky vás pravděpodobně neminuly.

Některé páry z nich se staly kultovními a dokážeme kdykoliv parafrázovat jejich repliky, jiné tak trochu upadly v zapomnění. Jakmile ale na ně přijde řeč, snadno si je vybavíme. Tento kvíz je plný otázek o nejznámějších filmových párech, jejich vztazích a milostných příbězích. Kolik z nich dokážete rozpoznat? Jak dobře znáte jejich příběhy? Otestujte se v našem kvízu!

Kvíz: Mlsné jazýčky za socialismu. Vyzkoušejte si, jak dobře si pamatujete komunistické lahůdky

Ačkoliv regály v samoobsluhách často během totality zely prázdnotou a na mandarinky a banány se před Vánocemi stály dlouhé fronty, na některé dnes již neexistující socialistické pochutiny dodnes vzpomínáme a některé se dokonce udržely v jídelníčcích dodnes. Jak dobře si je pamatujete?
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Související články

2024-05-07T09:45:45Z dg43tfdfdgfd