KDYž JSEM SE ZAMILOVALA, UDěLALA MI NEJLEPší KAMARáDKA ZE žIVOTA PEKLO, TVRDí KAMILA

„Během let jsme samozřejmě každá s někým chodily, Eva tedy asi jen se dvěma muži, já s o něco více, ale nikdy nešlo o nic vážnějšího a po několik týdnech byl vždycky konec. Naše přátelství bylo pořád stejné, nikdy jsem nepocítila žádnou změnu. To se ale změnilo, když se po mém boku začal pravidelně objevovat Mirek,“ popisuje Kamila.

Foto: Shutterstock

Podle ní šlo o lásku na první pohled a vývoj následujících událostí nabral poměrně rychlý spád. Jeden druhého se nemohli nabažit a trávili spolu skoro veškerý volný čas. Po třech měsících randění navíc Mirek Kamilu požádal, aby se k němu nastěhovala. Ta nadšeně souhlasila a nejradši by se hned sbalila a přinesla si k němu věci, ale myslela na svou kamarádku a spolubydlící v jednom.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

„Evě jsem řekla, že se budu stěhovat, ale že jí samozřejmě nejdřív pomůžu sehnat novou spolubydlící, aby nebyla na celý nájem sama. Hrozně se rozbrečela a začala mě prosit, ať si to rozmyslím, že ji přece neopustím kvůli chlapovi, který mě beztak za chvíli nechá. Nevěřila jsem vlastním uším, tušila jsem, že Eva z mého odchodu nebude skákat radostí do stropu, ale takovou přehnanou a až zlou reakci jsem nečekala,“ říká Kamila.

Ta byla v průběhu následujícího měsíce společného bydlení terčem kamarádčiných výlevů, obviňování i proseb, a tak v bytě trávila co nejméně času, což jí Eva samozřejmě také vyčítala. Svůj slib o sehnání nové spolubydlící se Kamila sice snažila dodržet, její kamarádka ovšem viděla ve všech potenciálních zájemkyních jenom to špatné, výběr neměl konce, a tak se musela Kamila jednoho dne prostě sebrat a odejít.

„Byt je psaný na Evu, takže mě tam nic nedrželo. Když zjistila, že jsem se odstěhovala, napsala mi ještě několik nechutných sms zpráv o tom, jak budu litovat, že jsem se na ni takhle vykašlala. Přestala jsem s ní úplně komunikovat, což mě strašně mrzí, když jsme byly tolik let nejlepšími kamarádkami, ale nechci ve svém životě tak toxického člověka. Čas od času mi ještě napíše nebo zavolá. Někdy prosí o odpuštění, jindy mi nadává a vyhrožuje. Jako kdyby trpěla nějakou psychickou poruchou. Mám na ni vztek a zároveň je mi jí asi i líto,“ uzavírá Kamila.

Zdroj: Text byl zpracován na základě příběhu ženy, kterou redakce zná a která jej předala redakci se svolením k uveřejnění. Fotografie je pouze ilustrační a jména osob byla na žádost této konkrétní ženy pozměněna, stejně tak jako její jméno. Pokud máte příběh, který by se mohl objevit na našich stránkách, napište nám na [email protected].

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Související články

2024-06-22T05:06:52Z dg43tfdfdgfd