KATE MIDDLETON JE ROKY VěRNá SVé STYLISTCE NATASHE. NEDá DOPUSTIT NA šATY A UDRžITELNOST

Od chvíle, kdy vstoupila na scénu britské královské rodiny, se princezna Catherine (42) stala jednou z nejsledovanějších a nejobdivovanějších osobností módního světa. Na jejím jedinečném a elegantním stylu má velký podíl asistentka a osobní stylistka Natasha Archer (36), která je princeznina pravá ruka už přes deset let. Co v šatníku Kate nemůže chybět a jaké kousky patří k jejím nejoblíbenějším?

Princezna Kate nejvíce nosí elegantní oblečení, které často kombinuje s dostupnými kousky. Poukazuje tak na to, že móda nemusí být pouze o luxusu, ale především o smyslu pro styl a o vhodné kombinaci. Velkou zásluhu na jejím oblékání má stylistka a osobní asistentka Natasha Archer, která patří už dlouhé roky k nejbližším lidem v životě princezny.

Natasha je stylistka a pravá ruka princezny

Natasha je součástí královské rodiny už od roku 2007, kdy se osvědčila jako osobní asistentka princů Williama (41) a Harryho (39). Jakmile do rodiny přibyla Kate, Natasha se stala i její pomocnicí a v roce 2014 na žádost samotné královny přední stylistkou.

Čtěte také: Princezna Kate jako módní inspirace. Šaty s páskem či vzory díky ní nikdy nezestárno

Přáním královny bylo, aby se Kate začala oblékat náležitě pro královskou rodinu a aby do svého stylu přidala eleganci a kreativitu. Jak je vidět, skvěle se to povedlo. Kate patří k nejlépe oblékaným dámám světa a svým jedinečným stylem inspiruje ženy po celé planetě.

Šaty a kostýmky na několik způsobů

Pokud by si princezna měla vybrat jediný kousek, který v jejím šatníku nesmí chybět, byly by to šaty. Právě ty totiž nosí nejčastěji. Ať už se jedná o pouzdrové, večerní, koktejlové, či plesové, v šatníku Kate nemohou chybět.

Catherine má v oblibě jak šaty jednoduché, tak pestrobarevné, které ji vždy rozzáří. Nebojí se ani vzorů a barevných doplňků, jež outfit v neutrálních barvách skvěle oživí. Často volí pásek, který na první pohled i velmi obyčejnému modelu přidá na eleganci, zvýrazní ženské křivky a vyšperkuje celkový look. Vzorované a pestrobarevné kousky nosí ráda především v létě, kdy jsou tou nejlepší volbou.

Přečtěte si: Úchvatná Kate zdobila stromek v obnošeném svetru. V šatníku má i další nadčasové kousky

Ve chvíli, kdy Kate nevidíme v šatech, na sobě má dámský kostým. Ten se dá nakombinovat s kalhotami, sukní či kraťasy. Hodí se jak na slavnostnější události, tak na ty méně formální. Lze ho sehnat téměř ve všech barvách a neexistuje snad nikdo, komu by neslušel. Záleží čistě na vašem vkusu, jaký střih zvolíte. Zda dáte přednost vypasovanému sáčku a rovným kraťasům, nebo saku volného střihu s upnutými kalhotami.

Udržitelná móda

Princezna z Walesu je známá také tím, že se nebojí znovu obléct šaty, které už v minulosti na veřejnost vynesla. Poukazuje tak na to, že dbá na životní prostředí, a zároveň dává ženám příklad, že móda nemusí být pouze o neustálém kupování nových kousků.

Čtěte také: Slow fashion – móda pro osvícené a sebevědomé ženy

Už několikrát také vynesla stejné šaty a vždy jen změnila doplňky tak, aby outfit vypadal jinak a stále byl zajímavý. Někdy si přes šaty vezme sako či svetřík, jindy zase upraví účes nebo kompletně vymění doplňky. Nebojí se vynést ani oblečení od velkých obchodních řetězců.

Podívejte se na módu z korunovace Karla III.:

2024-04-27T04:16:23Z dg43tfdfdgfd