KARTářKA NáM PROZRADILA, JAKý BUDE čERVENEC 2024: TěšIT SE MůžEME NA SPOUSTU LáSKY I žHAVé LETNí ROMáNKY. POZOR ALE NA ZBYTEčNé HáDKY KVůLI PENěZůM

Foto: redakce

Jaký bude celý měsíc červenec? Spousta lidí bude přemýšlet nad svým osobním štěstím, jak se někam dál posunout, změnit své myšlení a začít si užívat života. 

Jaké budou rodinné vztahy?

Doma s rodinou budeme uvažovat nad tím, kam nejlépe investovat uspořené finance, zda do rekonstrukce nebo koupě nějaké nemovitosti.  Kvůli penězům ale mohou vzniknou zcela zbytečné hádky, které nás mohou hodně rozhodit. Pokud jste dlouho čekali na vytoužené těhotenství, konečně byste měli dočkat.

Jak se nám bude dařit v lásce?

Měsíc červenec bude plný lásky, nových vztahů, zajímavých flirtů a žhavých letních románků. Konečně naplníte své vyprahlé srdce vášnivými city a velkou romantickou láskou. I když budete muset o nový vztah trochu zabojovat, bude to stát za to.

Co odhalily karty v oblasti práce a financí?

Čeká vás příjemná zpráva o zlepšení financí, která vás může posunout vpřed. Otevírá se vám nová cesta, objeví se nečekané řešení a pomoc. Stačí se jen uvolnit a nechat věci plynout správným směrem. Nebraňte se také navazování nových pracovních kontaktů, které mohou přijít i mimo pracoviště, třeba na dovolené. 

Co kartářka vidí v oblasti zdraví?

Prestaňte zanedbávat sami sebe a začněte o sebe více pečovat. Bylo tu spousta přetížení, stresu a je potřeba si opravdu odpočinout a uvolnit mysl. Jinak vám hrozí zdravotní problémy. Zbytečně ale neužívejte léky nebo jakékoliv jiné přípravky k regeneraci těla, ne vždy je to vhodné a nutné. Začněte raději více chodit do přírody a čerpejte sílu tam.

Kdo je kartářka Linda Zdražilová? 

Náplň její práce je spojená s cestováním, ale jejím velkým koníčkem a nadáním je výklad karet. Už dvacet let odkrývá budoucnost a odpovědi na důležité otázky prostřednictvím speciálních mariášových karet, na kterých jsou vyobrazeny různé malované symboly. „Karty si mě v už v dětství samy našly. Vnímám svou intuici pro jejich význam, která se mi potvrzuje u mých klientek a kamarádek, které díky mým výkladům našly řadu odpovědí a směrování na své cestě nebo v problematické situaci. Nemohu karty vykládat každý den, je to pro mě zvláštní energie, která mě občas vyčerpá. Vím, že karty jsou jen ukázka směru, nejdůležitější rozhodnutí je jen na každém z nás“.

Související články

2024-06-28T12:01:32Z dg43tfdfdgfd